Hoe om te eten een gezond hart Dieet

Hoe om te eten een gezond hart Dieet

Het houden van uw hart gezond moet voor u belangrijk zijn. Het eten van gezond hart voeding is de beste manier om te zorgen voor je hart. Probeer het gebruik van een aantal van deze belangrijke tips op je hart gezond dieet.

Instructies

•  Geef druiven naar je hart bloedvat. De fenolische verbindingen in rode wijn onderdrukken enzymen die de bloedvaten beperken en remmen de stroom naar het hart. Paars druivensap is net als even een gezond hart voedsel.

•  Laat een kom havermout per dag voor je hart, want het biedt veel oplosbare vezels. Signaleert de lever minder cholesterol produceren. Het zal ook de spijsvertering te bevorderen en hulp onderweg cholesterol uit je systeem.

•  Weg met bacteriën met wortelen voor een gezond hart. Knapperige groenten schoon te maken je tanden, en kauwen leidt tot de productie van bacteriën neutraliseren speeksel, twee sleutels tot het voorkomen van bacteriën in je mond te reizen naar uw slagaders. Het voorkomt ook ontstekingen in het tandvlees van het ontsteken van een ontsteking in je bloedvaten.

•  Strooi er wat extra vierge olijfolie op je eten en je zult je LDL, de slechte cholesterol te verlagen. Het zal ook verhogen je HDL, het goede cholesterol.