Hoe om te doen Instant Deep Meditaties

Hoe om te doen Instant Deep Meditaties

Meditatie gaat het overwinnen van stress en frustratie door het transformeren van negatieve gedachten in positieve om ons evenwicht te brengen, te heroriënteren en inzicht te krijgen van fouten, stress en frustratie. Meditatie wordt beoefend in vele religieuze tradities en is gekoppeld aan studies die laten zien dat het verbetert de gezondheid. Mensen die de praktijk meditatie produceren meer van specifieke chemicaliën in de hersenen, de zogenaamde endorfines, die hen gelukkiger en in staat om beter te zijn dan mensen die dat niet doen focussen te maken. Instant diepe meditatie omvat het gebruik van muziek en specifieke geleide meditaties naar de hersenen te induceren meer endorfine sneller produceren dan gewone meditatie volgens de Centerpoint Research Institute.

Instructies

•  Zoek een comfortabele plek waar niemand je storen gedurende tenminste 15 minuten. Zet je koptelefoon op en zet het direct diepe meditatie CD of MP3 op. Deze cd's kunnen online worden gekocht van bedrijven zoals Holosync, De EOC Instituut en De Meditatie Solution. Om te oefenen onmiddellijke diepe meditatie, zal je nodig hebt van een of meer van deze cd's of MP3's.

•  Luister naar de cd, die de muziek set zal spelen tegen de geluiden van de natuur, zoals stromend water. De muziek is ontworpen om je hersenen te ontspannen sneller. Daarnaast is de cd bevat subliminale boodschappen die zijn suggesties om het onderbewustzijn. De berichten, die je vaak kiezen wanneer u de cd te kopen, zijn opgenomen op een audio-niveau boven het menselijk gehoor onder de muziek. Sommige bedrijven die direct diepe meditatie-cd's, zoals de Centerpoint Research Institute produceren, bieden u de mogelijkheid om te kiezen en het opnemen van je eigen affirmaties in je eigen stem. Andere programma's, zoals EquiSync, hebben acteurs opnemen citaten van beroemde mensen. Een EquiSync cd bevat een citaat van Mark Twain: "Ik heb veel verschrikkelijke dingen meegemaakt in mijn leven, een paar van die echt gebeurd." Het programma heeft ook uitspraken van de auteur en motiverende spreker Zig Ziglar, met inbegrip van "" Worry is een verkeerd gebruik van de verbeelding. "

•  Wis je gedachten van enige ketens van gedachten dat het kan gaan, terwijl u luistert naar de muziek. Probeer te genieten van de muziek in een gelukzalige toestand van het niets. Als het je helpt om te visualiseren, stel je gedachten zijn ballonnen die je los een voor een tot u achter met lege handen. Geleidelijk moet je meer ontspannen voelen en je hoofd moet duidelijker voelen.

•  Als u deze vorm van meditatie te herhalen gedurende tenminste 15 minuten per dag je hersenen patronen moeten veranderen en je hersenactiviteit zal vertragen tot een staat van diepe ontspanning, genaamd alpha, dat is een gerichte, maar toch, ontspannen toestand. Dit is de staat waarin je het meeste leren, de meeste informatie te behouden en zijn de rustigste. Je bent meestal in deze staat wanneer u naar een goede tv-show of het lezen van een goed boek. Hoe vaker je mediteert hoe makkelijker het zal zijn om een ​​staat van rust te bereiken.