Hoe om te controleren voor de bijnier dysfunctie

De bijnieren in het lichaam boven de nieren produceren en vrijgeven bepaalde regulerende hormonen. Deze hormonen regelen de 'fight or flight' reacties van het lichaam het centrale zenuwstelsel en reageren op sterk geladen emotionele situaties. De andere functie van de bijnieren is steroïden en geslachtshormonen produceren voor het lichaam. Samen met het helpen het beheer van stress, de verschillende hormonen die helpen bij het beheren van de bloeddruk, bloedsuiker, vochtbalans en ontelbare metabolische functies. De belangrijkste oorzaak van bijnier dysfunctie, ook genoemd bijnier vermoeidheid, is stress van alle soorten, met inbegrip van emotionele reacties, uitdagingen van het leven, en de reacties van het lichaam om ziekten en voedingstekorten. Testen op adrenale dysfunctie noodzakelijk om te voorkomen dat de ernstiger adrenale insufficiëntie, die ontstaan ​​kunnen zijn van langdurige, ongecontroleerde stress die bijnier dysfunctie creëert. Het controleren van de gezondheid van uw bijnieren kan worden gedaan op uw eigen met een paar zelf-tests en met de hulp van een getrainde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Instructies

•  Zoek een arts die is opgeleid om te herkennen en te behandelen bijnier vermoeidheid. Veel conventionele artsen niet bekend zijn met het testen voor bijnier vermoeidheid, het kunnen alleen bloedtesten die bijnier mislukking, beter bekend als de ziekte van Addison duiden beheren.

•  Vraag uw holistisch therapeut om bloed, urine en speeksel testen dienen aan de conditie van uw bijnieren te bepalen.

•  Gebruik een speekseltest die besteld kunnen worden door uw arts uit de gezondheidszorg meerdere malen gedurende de dag om te controleren op cortisol niveaus, alsmede DHEA, epinefrine en norepinefrine, waarvan de spiegels kan helpen bij het ​​bepalen van de gezondheid van je bijnieren en passende behandelingen.

•  Self-screen voor bijnier vermoeidheid met behulp van de bloeddruk-test bekend als Ragland's teken. Je hebt een thuis bloeddrukmeter om deze test te doen.

Neem de bloeddruk bij het gaan zitten. Sta dan op en direct herhaal het nemen van uw bloeddruk. Het eerste getal, die systolische druk aangeeft, ten minste 8 mm stijgen. Indien het daalt, is dit een indicatie van adrenale dysfunctie.

•  Terwijl u in een spiegel kijkt, schijnen met een zaklamp in een oog. De leerling moet contracteren. Als na 30 seconden met het licht schijnt in je oog, de pupil verwijdt, dit waarschijnlijk duidt bijnier vermoeidheid.

•  Controleer voor tederheid in het midden van de achterkant, waar de ribben hechten aan de wervelkolom in het gebied van de nieren. Pijn in dit gebied ook een indicator van disfunctie van de bijnieren.

•  Kennisgeving andere aspecten van uw gezondheid en hoe je je voelt. Enkele andere veel voorkomende symptomen van bijnier vermoeidheid zijn lage bloedsuikerspiegel en lage bloeddruk, extreme vermoeidheid en verminderde mentale alertheid, kilte, depressie, gewichtsverlies, haaruitval, spijsverteringsstoornissen, hunkeren zoute voedingsmiddelen, spier- en gewrichtspijn, chronisch vermoeidheidssyndroom, en de lijst gaat maar door.

Omdat de symptomen van bijnierinsufficiëntie bootsen symptomen van andere stoornissen en aandoeningen, met name die van schildklierziekte en menopauze, is het belangrijk om medische hulp aan een juiste diagnose te bevestigen zijn.

Hints

  • Als u last heeft van een of alle van de bovenstaande problemen, en na zelftesten voor bijnier dysfunctie vinden kunt u enkele of alle van de tests te bevestigen, zie een gezondheidszorg huisarts voor verder onderzoek en behandeling.
  • De gegeven informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om holistische of conventionele medisch advies te vervangen.