Hoe om te controleren voor Chinese gipsplaten in uw huis

Chinese gipsplaten is een potentieel risico voor de gezondheid en is in huizen in het hele land, met name in de regio Zuid-Florida. De mogelijke bedreigingen voor de gezondheid in verband met de Chinese gipsplaten omvatten ziekte van de luchtwegen en andere mogelijke ziektes waarvan wetenschappers zich nog niet bewust vanwege de giftige aard van de gipsplaten. Het is belangrijk om te weten hoe Chinese gipsplaten op te sporen in uw huis in om de bijbehorende gezondheidsrisico's te voorkomen.

Instructies

•  Controleer of de geur van zwavel of rotte eieren, vooral als het regent. Zwavel gassen zijn krachtiger wanneer het vochtig en zijn ze meer kans tijdens vochtig weer worden vrijgegeven. De geur is te wijten aan gipsplaten leveringen uit China worden blootgesteld aan kolen die hoge hoeveelheden zwavel bevat en zet uit een specifieke geur.

•  Verwijder gipsplaten en controleren of er geen stickers op de gipsplaten die zeggen "Knauf Gipsplaat Tianjin (KPT). Als er een" Made in China ", sticker, dit kan ook een versie van de giftige Chinese gipsplaten zijn. Deze informatie kan worden gevonden op de achterkant van de gipsplaat vel. Als u een zolder, kunt u mogelijk om de bodem van de gipsplaten zien door het verwijderen van de isolatie van het plafond en het controleren van de bodem van deze informatie.

•  Inspecteer de spoelen op uw airconditioning unit. Zij zullen worden zwart gemaakt en gecorrodeerde indien zij zijn aangetast door Chinese gipsplaten. Je kunt merken dat andere bedrading is ook gecorrodeerd.

•  Huur een erkende aannemer om de gipsplaten van uw huis te verwijderen. Bovendien, huur een huis inspecteur te zijn dat u alle mogelijke gipsplaten product hebt verwijderd.

Hints

  • Zorg ervoor dat u een goedgekeurd ademhalingstoestel te dragen aan een gipsplaten verwijdering te doen.
  • Bewaak uw gezondheid voor eventuele nadelige invloed op de gezondheid die kunnen worden geassocieerd met blootstelling aan Chinese gipsplaten.