Hoe om te controleren voor Bed Bugs at Home

Hoe om te controleren voor Bed Bugs at Home

De aanwezigheid van bedwantsen in woonruimten, zoals slaapzalen, appartementen en huizen vormt een groot probleem op plaatsen waar een groot aantal mensen wonen. In dichtbevolkte gebieden kan bedwantsen worden overgedragen door de mens kleding of bed materialen. Bedwantsen kan iedereen overkomen en kan teisteren onverwachte plaatsen zoals kussens, dekbedden en de onderkant of aan de binnenkant van een matras. Als je ooit opgevallen kleine bijtwonden die 's nachts verschijnt, uw slaapruimte voor deze ongenode gasten.

Instructies

•  Controleer voor beten of bultjes op je benen of armen. Bedmijtbeten reactie red dot die verschilt in grootte en vorm, afhankelijk van de grootte van de bug en is typisch niet groter dan een stempel van een naaldprik. Als u vragen heeft over een hapje, raadpleeg dan uw arts of vergelijken foto's op de website van Bed Bugger.

•  Verwijder alle donker gekleurde kussenslopen, beddengoed en dekens. Door het verwijderen van alle donker gekleurde materiaal, kun je duidelijk maken op de witte lakens rode bloedvlekken achter als gevolg van de voeding door de bedwantsen. Stel de donker gekleurde materialen in een ingeperkt gebied of in een verzegeld vuilniszak om de verspreiding van bedwantsen te elimineren als ze op het materiaal.

•  Neem een vergrootglas en zaklamp en kijken uit over het kussen en lakens. Controleer op tekenen van kleine bloed plekken waar het bed bugs kunnen zijn voeden.

•  Controleer scheuren, naden, plooien en spleten van je blote matras. Kijk voor het bewijs van de kleine plekjes van bed bug afval of de bedwantsen zelf. Bedwantsen variëren in grootte van 1,5 mm lang tot 5,5 mm lang en kan moeilijk te herkennen zonder een vergrootglas zijn. Zeer kleine zwarte vlekken bijna onzichtbaar voor het menselijk oog kan afval en de aanwezigheid van bedwantsen geven. Op plaatsen die moeilijk te zien zijn, gebruik tape op te halen en te onderzoeken onder een vergrootglas.

•  Controleer de donkere spleten van de matras. Bedwantsen zal komen 's nachts te voeden en zich terugtrekken in goed beschutte gebieden overdag. Door het controleren van onderdelen van het frame of de onderkant van de matras, kunt u in staat om de laatste rustplaats van de bedwantsen zich bevinden.

Hints

  • Als je niets vinden de eerste keer, probeert u het opnieuw. Het kan in de vroege stadia van besmetting en kunnen niet direct zichtbaar zijn.
  • Bel een professionele voordat het naar bed bugs uit te roeien door uzelf. Uitroeiing duurt een paar dagen om volledig te ontdoen van uw verblijf van de besmetting.