Hoe om tanden witter te maken met een laser licht

Hoe om tanden witter te maken met een laser licht

Laser bleken van tanden is een procedure die is toegenomen in populariteit in tandartspraktijken in het hele land. Het proces van laser whitening impliceert lasers, zoals de naam impliceert, en kan je tanden laten gevoelig voor uren of dagen na de procedure. De procedure is duur, maar het is goed de dramatische resultaten voor degenen die dat beeld perfecte witte glimlach verlangen waard.

Instructies

•  Bepaal de mate van verkleuring van de tanden. Een tandarts vergelijkt de kleur van uw tanden tegen een tandkleur spectrum en bepaalt hoe lang je nodig hebt om te zitten onder de laser; en bepaalt of meerdere behandelingen nodig zijn.

•  Breng de rubber gum dam. Dit voorkomen tandvleesirritatie van contact met de gel en laserlicht.

•  Breng de gel aan de tandheelkundige lade en plaats deze in de mond. Plaats de tandheelkundige lade tussen de voor- en achterkant van de tanden. Het buitenste gedeelte van de tandheelkundige lade blijft blootgesteld.

•  Plaats het lichtemitterende einde van de laser voor de mond. Zet de laser aan en laten staan ​​gedurende de aanbevolen tijd, afhankelijk van de mate van verkleuring. Effecten kunnen worden gezien in slechts vierentwintig minuten. Het licht en warmte van de laser activeert de whitening chemicaliën in de gel - waardoor zij het glazuur gaan en vlekken te elimineren.

•  Verwijder de tandheelkundige lade en de mond spoelen met water, om zich te ontdoen van de overtollige gel te krijgen.

Hints

  • Laser bleken van tanden is een procedure die alleen mag worden uitgevoerd door een erkende tandarts.