Hoe om studenten met ernstige autisme Teach

Onderwijzen van kinderen met autisme is een uitdagende ervaring. Deze kinderen kunnen vaak niet spreken, wat betekent dat ze niet kunnen hun gevoelens te communiceren of u vertellen wanneer ze een bepaalde manier voelt. U mag niet weten wanneer ze leren of zelfs als ze leren. Het enige wat je kunt doen is om pauzes te nemen en beperk het aantal afleidingen de persoon in de kamer heeft. Deze maatregelen zullen helpen die het onderwijs een kind in een klaslokaal of in een thuissituatie.

Instructies

•  Kijk voor het kind om gefrustreerd of boos voelen. Als je leert, het kind waarschijnlijk kan je niet vertellen of ze zijn boos, maar ze zullen laten zien op andere manieren. Zij kunnen zichzelf of iemand anders geraakt of probeer loopt de kamer uit. Wanneer dit gebeurt, het enige wat je kunt doen is een korte pauze en geef het kind een kans om te rusten. U vindt het misschien nuttig om hen te laten wat ze willen doen voor een paar minuten, zoals buiten spelen of televisie kijken. Na een paar minuten zullen ze zich meer ontspannen, minder gefrustreerd en in staat zijn om weer aan het werk.

•  Stel de leeromgeving op dezelfde manier elke dag. Deze kinderen leren door routine en ze elke dag nodig hebben dezelfde stimuli. Elke dag de kamer veranderen van rond of te verplaatsen van kamer naar kamer kan leiden tot stress en verwarring dat ze niet kunnen uitdrukken. In plaats daarvan dingen eenvoudig te houden en gebruik maken van dezelfde bureau en stoel elke dag. Als het aquarium is aan de linkerkant en het bord aan de rechterkant, het daarbij laten. Vermijd schakelen dingen rond, waarin het kind overstuur of niet in staat om zich te concentreren kan maken.

•  Schedule dingen op dezelfde manier, zodat het kind weet wat te verwachten tot frustratie en stress te verminderen. Leren door herhaling is de sleutel voor autistische kinderen en dit betekent volgens dezelfde set routine. Als je plotseling dingen veranderen up, kan het kind gaan gedragen uit en zijn niet in staat om de veranderingen te begrijpen. Als u werkt op emoties, kleuren en dan brieven, houden alles hetzelfde. Probeer niet om de set routine te veel te mengen, maar houd de dingen elke dag hetzelfde.

•  Houd de focus op wat je nodig hebt van het kind te doen in plaats van wat het kind wil doen. Autistische kinderen zijn nog steeds kinderen en dat ze liever spelen of televisie kijken dan werk. Je voelt je misschien in de verleiding toe te geven en laat het kind lopen los, maar je moet om geconcentreerd te blijven. Houd de aandacht af van wat de routine oproepen tot, maar zorg ervoor dat het kind weet dat je niet boos op hen. Als je laat het kind controle over de situatie, zullen ze weten wat ze moeten de volgende keer dat ze niet willen werken doen.

•  Breng slechts een bepaalde tijd aan elke taak of activiteit en proberen te eindigen vroeg als dat mogelijk is. Deze kinderen hebben moeite geconcentreerd te blijven op een activiteit voor een langere tijd, wat betekent dat je nodig hebt om dingen snel te leren. Probeer de uitgaven slechts 10-15 minuten aan elke taak of zelfs minder om hun aandacht vast te houden. De meeste leraren doen 15 minuten van het werk, dan is een korte 2-3 minuten pauze, 15 minuten van het werk en zo verder tot de sessie is voltooid. Na de sessie van het kind een langere pauze van 15-30 minuten zal krijgen. Dit geeft het kind een kans om te ontspannen na het harde werken op een taak en geeft ze iets om naar uit te kijken op het einde van de sessie.

Hints

  • Dingen niet persoonlijk op. Je zou willen huilen of boos wanneer het kind je raakt, maar je moet geconcentreerd blijven. Het is u niet dat ze boos, maar de situatie.
  • Vergeet niet dat de veiligheid altijd voorop. In plaats van het houden van het kind geïsoleerd wanneer ze handelen uit of laat ze zelf getroffen, maatregelen nemen om dat gedrag te stoppen meteen.