Hoe om pijnloos Neem een ​​Band-Aid Uit

Hoe om pijnloos Neem een ​​Band-Aid Uit

Soms is het verwijderen van een pleister is het meest pijnlijke deel van een blessure. Pleisters voorkomen dat een open wond wordt blootgesteld aan verdere schade of infectie. Echter, hoe langer een pleister blijft op je huid, hoe moeilijker het is om te verwijderen, vooral als het gebied is behaard. Het verwijderen van een pleister hoeft niet een pijnlijke ervaring zijn, en kan worden gemaakt gemakkelijker met behulp van water of babyolie.

Instructies

•  het deel van je lichaam Opnemen met een pleister op het in lauw water tot aan de randen van de pleister begint te scheiden van uw huid. Alternatief giet water over het deel van het lichaam waar de pleister zich tot de randen van de pleister begint te scheiden van de huid.

•  Voeg een druppel van baby-olie op de huid langs de rand van de pleister en wrijf het in de huid en bandage om de lijm los te maken. Ga door met deze totdat de pleister begint te glijden van de huid.

•  Trek de pleister of verband van de huid. Als de lijm is aangesloten op arm of been haren, trekken in de richting dat je haar groeit. Als het verwijderen van de pleister pijn begint te doen, meer water of babyolie van toepassing op de bandage, wrijf het in, dan verder trekken van de zwachtel af. Dit kan soms even duren als het verband groot of is op een plaats voor een langere tijd.

•  Reapply water of baby olie op de huid eventuele lijmresten op de huid. Wrijf het water of babyolie af met de vingers of een handdoek.

•  Droog uw huid met een handdoek na alle van de lijm is verwijderd.