Hoe om materiaal af te voeren Van een knie

De knie is het grootste gewricht in het menselijk lichaam, en is notoir gevoelig voor letsel als gevolg van de complexe aard van de bewegingen maakt en de stress het verdraagt. De knieschijf is niet "vast" op het bovenste of onderste been, maar eerder "zweeft" in een netwerk van zachte weefsels, pezen en ligamenten. Omdat de knie kan draaien, draaien, buigen en strekken, het ondersteunt de dupe van het grootste deel van de druk tijdens zware lichamelijke activiteiten. Wanneer schade optreedt, de eerste reactie van de knie te zwellen. Deze zwelling kan heel extreem geworden, en moet mogelijk worden opgezogen om te helpen bij het gewricht genezen.

Instructies

•  Ga naar een dokter. Alleen een arts moet deze procedure uitvoeren. Aspiratie gaat het doorprikken van het gewrichtskapsel, en als het onjuist gedaan, kunnen beschadigingen ontstaan, evenals dodelijke infectie.
De resterende stappen zijn gericht aan artsen leren van de procedure.

•  Veeg de gehele kniegewricht met Betadine oplossing. Van half-shin tot halverwege de dij, scrub de huid grondig met het reinigingsmiddel en dep ze droog met een steriel gaasje.

•  Veeg de injectieplaats met een doekje met alcohol en injecteer de plaatselijke verdoving in de omgeving van het kniegewricht. Zorg ervoor dat het gebied voldoende verdoofd door het toepassen van enkele pijnlijke prikkel om het gebied zonder enig gevoel.

•  Plaats de injectienaald (20 gauge) in het midden van het kniegewricht en langzaam trek aan de zuiger om het overtollige vocht te verwijderen. Manipuleren van de knie om zoveel mogelijk van de vloeistof mogelijk. Het kan nodig zijn om te spuiten als men vult.

•  Verwijder voorzichtig de injectienaald en zwabberen de site met alcohol. Oefen druk uit op de injectieplaats voor een paar minuten, breng dan een steriel verband.

Hints

  • Blijf van de knie gedurende minstens 24 uur na deze procedure, zodat het om volledig te herstellen.
  • Nooit, onder geen enkele omstandigheid, proberen dit zelf te doen, of toestaan ​​dat iemand, behalve een arts om deze procedure uit te voeren.