Hoe om je metabolisme met Low Calorie Ontbijt Ideeën Boost

Hoe om je metabolisme met Low Calorie Ontbijt Ideeën Boost

Om gewicht te verliezen en goed te verteren, een gezonde stofwisseling is de sleutel. Als je stofwisseling is vertraagd en uw gewicht toeneemt of gevoel traag, kan het het resultaat van verschillende factoren, van genetica tot leeftijd of zelfs alleen het voedsel dat je eet. Hoewel het ontbijt is al lange tijd aangewezen "de belangrijkste maaltijd van de dag," sommigen ervoor kiezen om deze maaltijd over te slaan. Echter, het eten van een lage calorie ontbijt zal uw stofwisseling te verhogen door letterlijk het breken van de vasten van niet 's nachts te eten.

Instructies

•  Kies eiwitrijke gerechten, zoals een ei wit omelet geserveerd met spek kalkoen. Top met een beregening van lage calorie, vetvrij kaas. Rollen in een spinazie tortilla indien gewenst, of alleen te eten. Kijk voor mager vlees en gezonde ei vervangers, zoals tofu voor een heerlijk ontbijt, dat je zult vullen zonder verpakking op de extra calorieën.

•  Eet 1/2 kopje volkoren graanproducten. Top met gesneden fruit en sojamelk. Skip dat graan geladen met suikers die de calorieën spike. Hoewel deze suiker je een eerste impuls zou kunnen geven, zult u waarschijnlijk crashen na de korte stormloop afkoelt. Je lichaam zal ook slaan deze extra suikers, in plaats van ze te gebruiken.

•  Maak een eiwit smoothie. Dit geeft je genoeg energie en vezels te geven, terwijl ook het vullen van je. In een blender, combineer fruit zoals aardbeien, frambozen of banaan, bestrooi met eiwitpoeder. Een groene bladgroenten, zoals boerenkool, pakt extra eiwitten en ijzer, zonder bij te dragen aan de smaak. Drink op de gaan of vlak na ochtend oefening.

•  Eet-gedeelte gecontroleerde versies van uw favoriete voedsel. Als je een bagel in de ochtend hebben, kiezen voor een mini-versie van de traktatie of alleen eten de helft van een full-sized bagel. Top met halvarine of 1 eetl. van moer boter in plaats van vette roomkaas die laat je zwaar voelen. Of, in plaats daarvan kiezen voor zuivel-vrij veganistische roomkaas dat een fractie van de calorieën heeft.

•  Top volkoren wafels of Franse toast met noten en halvarine in plaats van ahornsiroop. Serveer gesneden grapefruit of sinaasappelen aan de zijkant om de schotel te zoeten, terwijl het verstrekken van een stofwisseling boost.