Hoe om gewicht te verliezen te verliezen 1 Lb. Bereken Per Week

Hoe om gewicht te verliezen te verliezen 1 Lb. Bereken  Per Week

Er zijn 3500 calorieën in 1 £ lichaamsvet. Om dit bedrag te verliezen in een enkele week, zou je een calorie tekort van 3500 te maken in die week, of te verminderen uw calorie-inname met 500 calorieën per dag. Een calorie tekort betekent totale calorie-verbruik van minder calorieën dan je binnenkrijgt. Dit tekort kan worden door minder eten of meer bewegen, of beide samen doen.

Instructies

•  Bereken het aantal calorieën dat je verbrandt onder normale omstandigheden per dag. De eenvoudigste manier om dit te doen is om je gegevens in te voeren in een van de vele online calculators. Deze berekening vereist leeftijd, gewicht, lengte en hoeveelheid lichaamsbeweging.

•  Trek 500 van dit resultaat aan uw dagelijkse totaal van calorieën nodig berekenen een pond te verliezen in een week.

•  Blijf op de hoogte van uw calorie-inname, en de hoeveelheid calorieën je verbrandt door middel van oefening. Uw tekort kan ontstaan ​​door minder of lichaamsbeweging te eten. Bijvoorbeeld, als u verminderde snack voedselconsumptie genoeg om 300 calorieën uit je dieet te beperken, kun je het resterende tekort te verkrijgen door het uitoefenen van voldoende tot 200 meer calorieën te verbranden te bereiken op 500 voor de dag.

•  Vervolg uw calorie regime tekort totdat je verliest de hoeveelheid gewicht die u wenst. Het is altijd het beste om deze voortdurende calorie tekort door middel van een combinatie van junk vermindering van calorieën, te bereiken zoals die van suikerhoudende frisdrank en snacks, en aërobe oefening.