Hoe om gewicht te verliezen in de onderbuik

Het is onmogelijk om vet te verliezen in een bepaald gebied van het lichaam gericht. Als je vet te verliezen je het verliest overal, in verschillende mate in de verschillende gebieden. Om vet te verliezen in je onderbuik, moet je een strategie van dieet en lichaamsbeweging die je stofwisseling stimuleert en bevordert de vetverbranding in dienst. Vervolgens kunt u ter plaatse op te bouwen spier in je onderbuik naar het gebied toon.

Instructies

•  Ga op een 65cm fitness bal met de kleine van je rug ondersteund door de bal en met je voeten stevig op de vloer.

•  Plaats je handen achter je hoofd.

•  Adem uit terwijl je je buikspieren knijpen en til je bovenlichaam omhoog van de bal. Doe 2-4 sets van acht van deze buik crunches.

•  Ga liggen op de vloer en de beker van de fitness bal om je dijen door het plaatsen van uw kalveren op de bovenkant van de bal. Je knieën moet op een hoek van 90 graden.

•  strek je armen langs je lichaam en zorg ervoor dat je rug is positie stevig op de vloer.

•  Draai de bal naar links, dan weer naar rechts door het draaien van je lichaam van de ene kant naar de volgende terwijl je je rug stationair te houden. Do 03:58 sets van acht van deze heup rollen.

Hints

  • Uitvoering van deze activiteiten is om lichaamsvet te verliezen stimuleren: boven- en onderlichaam weerstand training om spieren op te bouwen en het vergroten van de stofwisseling; aërobe training om de vetverbranding te stimuleren; en een dieet strategie voor gewichtsbeheersing. Een dieet rijk aan vezels, bescheiden in calorieën, en die een combinatie van complexe koolhydraten, meervoudig onverzadigde vetten en volwaardige eiwitten in evenwicht in uw maaltijden zal in het algemeen voldoende zijn in het verminderen van overtollig lichaamsvet.
  • Wees op uw hoede van de oefening producten die adverteren claims die suggereren u kunt vet uit uw taille te smelten met behulp van die machine. Dat is nooit waar. Terwijl bepaalde fitnessapparaten zijn uitstekend op het helpen van je doelgroep en toon je buikspieren, zal geen van deze machines specifiek vermindering van de hoeveelheid lichaamsvet rond je buik.