Hoe om gewicht te verliezen door gewoon Oefenen Terwijl het eten van dezelfde

Er zijn veel verschillende manieren om gewicht te verliezen. Sommige mensen kiezen ervoor om hun eetgewoonten te veranderen, anderen kiezen om medicijnen te gebruiken, en vervolgens een aantal besluiten om meer activiteit toe te voegen. Als je wilt afvallen door gewoon te oefenen, terwijl het eten van dezelfde, hier zijn enkele tips die u zullen helpen.

Instructies

•  Bepaal welke fysieke activiteiten die u genieten. Picking activiteiten die u genieten zal ervoor zorgen dat u zich aan hen. Dona € ™ t iets kies een andere persoon vindt, alleen maar omdat zij zeggen ita € ™ sa goede oefening voor het verliezen van gewicht. Als ita € ™ s niet iets wat je genieten en zal de stok met dan € ita ™ s niet een goede oefening voor je.

•  Ga online en zoek uit hoeveel calorieën je verbrandt tijdens een bepaalde activiteit. Er zijn ook boeken met deze informatie die je kan bekijken in de bibliotheek. Dit is hoe je zal beslissen welke activiteiten op te nemen in uw dag tot uw gewichtsverlies doelen te bereiken. Als uw doel is om gewicht te verliezen door te oefenen, terwijl het eten van dezelfde, dan moet u meer calorieën te verbranden door middel van oefening dan neemt u in via de voeding. Je moet verbranden van meer dan 3.500 calorieën te verliezen een pond. Dus, om een ​​pond te verliezen een week youâ € ™ d moeten 500 extra calorieën per dag verbrandt. Pick oefeningen die de hoeveelheid verbrande calorieën aan uw wekelijkse doel te bereiken zullen bereiken.

•  Concentreer je op het doen van verschillende soorten activiteiten. Als een activiteit die u echt leuk does not € ™ t verbrandt veel calorieën ita € ™ s nog steeds alle recht om het te doen. U zult ook willen om een ​​andere activiteit te doen op uw lijst die meer calorieën verbrandt en doe het vaker om meer gewichtsverlies te bereiken. In het begin zal je meer calorieën automatisch verbranden omdat je meer weegt. Je zult moeten passen voor dit als de tijd gaat door en je gewicht afneemt.

•  Stel opzij tijd om je oefeningen te doen. Je moet je op te werken tot de uitoefening van 5-6 dagen per week gedurende ten minste 30 minuten per dag. Werken tot een uur per dag zou optimaal voor gewichtsverlies en algehele gezondheid. Dit is het plan die u moet volgen en vasthouden aan om gewicht te verliezen door te oefenen, terwijl het eten van hetzelfde.

Hints

  • Drink altijd veel vocht tijdens het sporten.
  • Wees consistent.
  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een oefening routine.
  • Onmiddellijk stoppen met trainen als de pijn optreedt.