Hoe om duurzaam te leven Door middel van een depressie

Depressie kan een Paralyzer dat in de weg van uw dagelijkse leven krijgt zijn. Het kan ertoe leiden dat u uit de weg van de dagelijkse verantwoordelijkheden en sociale interacties. Gelukkig zijn er manieren om duurzaam te leven door middel van een depressie. Je moet naar een arts over medicatie, therapie of een combinatie-behandelplan praten, maar u kunt ook gebruik maken van zelfhulp strategieën om je door de depressie en houd jezelf op het goede spoor.

Instructies

•  Vereenvoudig zo veel gebieden van je leven mogelijk wanneer u zich door middel van een depressie. De Mayo Clinic zegt dat je moet bezuinigen op verantwoordelijkheden en verplichtingen die zijn overweldigend u. Je kunt ze niet allemaal te elimineren, zodat prioriteren en focus op de belangrijkste gebieden.

•  Maak doelen op basis van de prioriteiten die u hebt geïdentificeerd om je te helpen je focus te houden. Dit zal je helpen herinneren waar je nodig hebt om je energie te steken. Als je begint aan een zijspoor of terug in gedachten die je overweldigen gezogen, onmiddellijk stoppen met jezelf. Hergroeperen door jezelf af te vragen: "Hoe kan ik uit deze ongezonde patroon, en wat kan ik doen om mijn energie te leiden naar mijn doelen?"

•  Structuur van uw leven zo veel mogelijk terwijl u werkt door uw depressie. Structuur zal u helpen geconcentreerd te blijven zonder te hoeven denken. De Mayo Clinic zegt dat je moet een lijst van taken en activiteiten te maken voor de dag op basis van uw doelstellingen en prioriteiten. Als u begint te worden overweldigd, verlamde of getrokken in een andere richting te voelen, gebruiken de lijst om jezelf te leiden.

•  Gebruik ontspanning en stress-management technieken elke dag om u te ondersteunen door middel van uw depressie. Werken ze in je dagelijkse lijst, zodat u niet dit belangrijke gebied te verwaarlozen. De Mayo Clinic zegt dat je kunt verschillende methoden, zoals ontspanning, meditatie, yoga, tai chi of andere vormen van lichaamsbeweging gebruiken. Medical News Today zegt dat u profiteert van zo weinig als 15-tot-30 minuten fysieke activiteit per dag kan krijgen.

•  Eet behoorlijk en genoeg slapen. Je moet in goede lichamelijke conditie om depressie te bestrijden. Volgens de Mayo Clinic, kunt u uw kansen van het leven door je depressie verhogen duurzaam door het verzorgen van uw lichamelijke behoeften.

Hints

  • De Mayo Clinic adviseert het bijhouden van een dagboek wanneer u zich door middel van een depressie. Het geeft je een eigen plek je gedachten en gevoelens op te schrijven. U kunt ook opschrijven van uw doelen en meet je vooruitgang naar duurzaam wonen elke dag. Het dagboek kan u helpen probleemgebieden te identificeren, zodat u plannen om te werken via hen kan maken.
  • Depressie veroorzaakt vaak een persoon om zichzelf te isoleren van andere mensen. Medical News Today waarschuwt dat sociale interactie en ondersteuning is een belangrijk onderdeel van het leven door een depressie. Maak er een punt om te onderhouden en uw banden met vrienden en familie te versterken.