Hoe om depressie te verlichten

by Gerald October 25

Wat is een depressie? Sommigen omschrijven het als een zwart gordijn van wanhoop die komt over hen. Het individu kan moe of prikkelbaar hele tijd het gevoel of hij of zij het gevoel dat ze geen energie en kan me niet concentreren. Als u het gevoel naar beneden voor meer dan twee weken en het is bemoeien met je leven, kun je depressief. Hier zijn een aantal manieren waarop u kunt helpen om depressie te verlichten.

Instructies

•  Eet gezond voedsel. Als je je depressief voelt, niet wenden tot suiker en junk food - ze alleen maken de toestand nog erger. Als je geen zin hebt om iets gezond te koken, eet fruit en groenten, of ze zijn heel of gesneden. Het eten van biologische voeding kan ook helpen. Vermijd zwarte thee en alcohol. Gebruik kruiden in uw keuken wanneer mogelijk. Eet meer tarwekiemen, dat is een energieke voedsel.

•  Zet uw televisie uit. Kijk niet naar de televisie en doen de kranten niet lezen voor een tijdje, omdat de meeste van wat je hoort en leest is niet "goed" nieuws. Wanneer u zich depressief voelt, is het niet nuttig om te lezen over de verwoestende problemen van de wereld, waarin je niets kunt doen.

•  Drink veel water. Je lichaam kan overleven weken zonder voedsel, maar slechts een paar dagen zonder water. Als je lichaam uitgedroogd raakt, zal zowel uw lichaam en de hersenen beginnen te sluiten. Een vuistregel om te volgen voor het drinken van water is om de helft van je lichaamsgewicht te drinken in het water (dat wil zeggen als je weegt 150 £, zou je 75 liter water per dag te drinken). Als je lichaam uitgedroogd raakt, zal het onmogelijk zijn voor u om uw geesten op te staan ​​en het vergroten van uw energie-niveau. Drink veel water!

•  Schrijf in een dagboek. Wanneer u zich depressief voelt, is het handig voor u om na te denken over de zegeningen die je hoeft te hebben en om ze op te schrijven. Een geweldige plek om ze op te nemen in je dagboek. Denk aan de familie en vrienden die je hebt en hoeveel ze van je houden. Niet alleen kunt u uw dagboek te gebruiken om de zegeningen in je leven op te schrijven, maar je kunt het gebruiken als een manier om te ventileren, als je ongemakkelijk praten met iemand over te voelen. Het wordt aanbevolen dat u besteden ongeveer twintig tot dertig minuten per dag te schrijven in je dagboek.

•  Neem een douche! Stap in een warme douche en geleidelijk maken de douche heter. Dan verlaag de temperatuur tot een aanvaardbaar niveau. Het koude water helpt om de zenuwen die dicht bij het oppervlak van de huid te stimuleren. Gebruik niet de koud water als je menstrueert, premenstrueel, of zwanger.

•  Ga voor een wandeling! Soms is een verandering van omgeving helpt een hoop. Get buiten en genieten van de zon en de frisse lucht.

•  Verwen uzelf! Of je krijgt een massage, een manicure, of kleden, zeker om jezelf te verwennen! Je zult je beter voelen als je voor jezelf zorgen. Zet op een leuke outfit en doen wat je kunt om te helpen jezelf te voelen aantrekkelijk. Hier krijg je een vriend, familielid, of een massage therapeut om u een massage te geven. Voeg vervolgens vijf druppels rozenolie om olie of uw regelmatige massage olie amandel bij het krijgen van de massage. Ga naar buiten en krijg je een manicure of pedicure! Wees niet bang om jezelf te verwennen, zelfs als je je depressief voelt!

•  Sta op en dans! Zet op sommige gelukkig en opzwepende muziek en dans! Beweeg je lichaam en krijgt het bloed stroomt door je lichaam en je hersenen. Zet op muziek die terug brengt mooie herinneringen. Strek je lichaam. In dit geval, dansen uw zorgen weg!

•  Serveer anderen! Vaak vergeten we onszelf als we bezig zijn het helpen van mensen om ons heen. Noteer doelen voor mensen die u willen helpen of dingen die je wilt bereiken tijdens de komende week! Het houden van jezelf bezig zal helpen ontmoedigen om zich te concentreren op de dingen die ervoor zorgen dat je ongelukkig zijn. Door anderen te dienen, niet alleen zal je het helpen van iemand anders, vind je jezelf te helpen!

•  Luister naar motiverende tapes en cd's. Self-talk is niet wat je nodig hebt om jezelf te helpen op dit punt in je leven, anders zou je niet zo naar beneden en als je bent. Luister naar opbeurend en motiverend tapes en cd's. Probeer jezelf te omringen met muziek en mensen die inspireren en verheffen je!

•  Als u deze stappen niet helpen om de depressie te verlichten, contact met u zorgverzekeraar. Hij of zij kan nodig zijn om medicatie voor te schrijven om te helpen met de depressie.

•  Vergeet niet dat je niet alleen bent! Weet dat je niet de eerste persoon ter bestrijding van depressie in je leven! Weet ook dat er manieren zijn om depressie te behandelen. Leunen op uw familie voor steun. Ze houden van je en wil je helpen door deze tijd in je leven. Tot slot, niet nooit opgeven! Je kwam naar deze wereld voor een reden en je een belangrijke rol spelen in deze steeds groeiende wereld!

Hints

  • Gezond eten, zodat je lichaam kan worden gevoed met de goede dingen en daarom werken om zijn volle capaciteit.
  • Do not ever give up! U kunt via deze!
  • Als je depressief gedurende meer dan twee weken te voelen, krijgen in uw arts te zien. Hij of zij kan nodig zijn om medicatie voor te schrijven voor je conditie.

Comments

Vertel ons wat je denkt, we graag uw mening horen!
Gerelateerde berichten

Hoe je depressie te verlichten zonder medicijnen

Depressie treft miljoenen mensen per year.Your depressie kan storend zijn voor je persoonlijke en professionele leven. Uw arts kan voorschrijven antidepressieve medicatie aanbevelen voor uw symptomen, maar ze dragen het risico van bijwerkingen. Er zi

Hoe te Depressie Gemak met cognitieve gedragstherapie

Depressie is een veel voorkomende psychische probleem dat veel mensen worden geconfronteerd. Vermoeidheid, verdriet, ziekte en zelfs een verlies van vrienden zijn allemaal tekenen dat je kan worden ingedrukt. Cognitieve therapie wordt gedaan met een

Hoe te Knee artritis verlichten

Artritis is een van de meest voorkomende aandoeningen in Amerika vandaag. Door de wijze waarop de knie is gebouwd, is onderworpen aan enorme stress en op een gegeven moment, waarschijnlijk een vorm van artritis ontwikkelen. Artritis is het dunner wor

Hoe te Depressie gemak Ontspanning Technieken

Hoewel artsen zijn niet precies wat de oorzaken van depressie, er zijn bekende risicofactoren, zoals het hebben van een familiegeschiedenis van de aandoening en het onder een hoop stress. Behandelingen kunnen bestaan ​​uit medicatie, lichaamsbeweging

Hoe te Depressie te vermijden tijdens de dialyse

In dit artikel leer je hoe je de symptomen van een depressie te herkennen van dialyse en hoe om hulp te zoeken te maken met het. Instructies Hoe te Depressie te vermijden tijdens de dialyse 1 Wanneer de diagnose nieraandoening heeft, kan je het gevoe

Hoe om depressie te bestrijden met creativiteit

De wereld beweegt zich door mensen aan het denken, handelen en zich uit te drukken. U kunt depressie te bestrijden door meer creatief, door het schrijven van iets op de pagina, of zomaar de juiste kleuren bij elkaar voor de schets. Dit essay legt in

Hoe te opvliegers te verlichten

Opvliegers kunnen de meest hinderlijke symptoom van de menopauze zijn. Ze hoeven niet weg te nemen van de kwaliteit van uw leven, en er is geen reden dat ze je kunnen voorkomen dat het doen van de dingen die je liefde. Hier is hoe je kunt verlichten

Hoe te Depressie Identificeer Through MRIS

Depressie kan zowel mentale en fysieke bijwerkingen veroorzaken. Momenteel wordt depressie gediagnosticeerd door een reeks tests die een lichamelijk onderzoek, laboratoriumtests en een volledige psychologische evaluatie omvatten. De diagnose van depr

Hoe om stress te verlichten door Guided Imagery

Wie op zoek is om stress te verlichten kan de oplossing in geleide fantasie vinden. In deze techniek, een persoon voorstelt bepaalde soorten beelden positieve geestelijke, emotionele en fysieke resultaten. Geleide fantasie draait om de theorie dat de