Hoe om de zuurgraad Met Groenten Verminder

Zuurgraad is de staat van zijn of met een zuur, met een pH lager dan 7. Het menselijk lichaam, in zuivere toestand, natuurlijk alkalische en heeft doorgaans een pH tussen 7 en 7,8. Hoe lager de pH, hoe zuurder het lichaam. Wanneer het lichaam blijft in een zure toestand gedurende een tijdsperiode, kan ziekte en ziekte voorkomen. Het is echter mogelijk om de zuurgraad van het lichaam en één opzicht vermindert dit te doen is door het eten van verse groenten.

Instructies

•  Eet vijf porties verse, biologische, groenten elke dag. Wortelen, groene bonen, beats, courgette, sla, carob, peterselie, selderij en knoflook zijn een paar zeer alkalische groenten. Groenten moeten rauw gegeten worden voor de maximale voordelen. Voor een volledige lijst van alkalische groenten zie de bron sectie hieronder.

•  Drink maximaal een kwart van groentesappen dagelijks. Juice biologisch geteelde groenten in een sap machine. Gebruik een verscheidenheid aan groenten; hoe groener de groente, hoe beter. Enkele voorbeelden zijn broccoli, spinazie, boerenkool en boerenkool. Sap is een van de beste manieren om de zuurgraad met groenten verminderen, omdat het veel gemakkelijker voor het lichaam vloeistoffen assimileren.

•  Neem ongeveer een theelepel per dag van biologisch geteelde groene groenten en grassen in een supplement vorm, zoals geconcentreerde groene spruiten of plantaardige poeders. Deze supplementen kunnen worden gekocht bij een lokale health food winkel of online op phionbalance.com.

Hints

  • Drink 8 tot 10 glazen water per dag, met een pH van 7-7,5, verder te verminderen zuurgraad.