Hoe om de symptomen van OCD Identificeer

Hoe om de symptomen van OCD Identificeer

Obsessieve-compulsieve stoornis (OCS) is een angststoornis die veel mensen treft. Terwijl sommige televisieprogramma's en films maken licht van de symptomen van OCD, mensen die worstelen met de symptomen van OCD vinden hun problemen allesbehalve grappig zijn. Het is gemakkelijk om de symptomen van OCD te identificeren, omdat de dingen die mensen met OCS doen zijn zo verschillend van de manier waarop de meeste mensen omgaan met de wereld. Hoewel veel mensen hebben eigenaardigheden, OCD symptomen zijn veel ernstiger dan alleen eigenaardigheden. OCD symptomen kan moeilijk te beheren en, in extreme gevallen kan zelfs meer dan een persoon het leven te nemen. Hier is hoe je de symptomen van OCD te identificeren.

Instructies

•  Begrijpen wat OCD is. OCD is een angststoornis. Angst bouwt in de persoon en wordt alleen verlicht door het uitvoeren van bepaalde rituelen, zoals het wassen van haar handen precies drie keer. Als de persoon niet het invullen van het ritueel, zal ze zeer sterke angst te ervaren en, in extreme gevallen kan zelfs een psychotische episode. U kunt gemakkelijk de symptomen van OCD te identificeren als je eenmaal weet wat te zoeken.

•  Kennisgeving als bepaalde dingen consequent moet worden gedaan op een bepaalde manier. Hoewel veel mensen hebben een sterke voorkeur over de "juiste manier" of "verkeerde manier" om iets te doen, mensen met symptomen van OCD zijn veel meer rigide. Bijvoorbeeld, kan een persoon met OCS symptomen dient een badkamer worden gereinigd in een bepaalde volgorde, zoals het toilet eerste, de wastafel seconde, waarna het bad. Als iemand reinigt de badkamer in een andere volgorde, zal een persoon met OCD symptomen de badkamer weer schoon te maken in de 'juiste' volgorde, hoewel de kamer is al schoon.

•  Let op herhaling. Veel mensen met symptomen van OCD, taken moet doen voor een bepaald aantal keren, zoals het controleren of de nachtschoot precies drie keer vergrendeld. De persoon kan niet rusten tot hij het nachtslot precies drie keer heeft gecontroleerd.

•  Let op de reactie op niet voltooien van het ritueel. U kunt gemakkelijk identificeren van een persoon met symptomen van OCD als de persoon uiterst geagiteerd raakt door het niet kunnen om een ​​ritueel te voltooien, zoals het wassen van zijn handen drie keer of het schoonmaken van de badkamer in een bepaalde volgorde.

•  detecteren als de persoon hamstert bepaalde objecten. Symptomen van sommige mensen van OCD manifesteren zich door hamsteren bepaalde items, zoals een vrouw die ongeveer 30 pennen in haar tas of een man redden iedere bon die hij ooit in de afgelopen 20 jaar heeft ontvangen. Als u probeert om het aantal objecten te verminderen (zoals suggereren dat alle ontvangsten die ouder zijn dan 10 jaar oud worden weggegooid), dan is de persoon zal zeer opgewonden.

•  Herken de onderliggende angst. OCD wordt gevoed door angst, dus een persoon met symptomen van OCS is zeer waarschijnlijk een angstig persoon die tijdelijke verlichting ervaart door het invullen van de rituelen die voor hem werken zijn. Het is gemakkelijker om de symptomen van OCD te identificeren wanneer u voor het eerst identificeren van de onderliggende angst dat drijft het gedrag.

Hints

  • Een goede therapeut kan de symptomen van OCD te identificeren en te helpen een persoon te genezen van de onderliggende angst dat is het besturen van de OCD symptomen.
  • Probeer niet te bemoeien met de rituelen van een OCD persoon. De rituelen zijn coping-mechanismen die helpen de persoon te beheren haar onderliggende angst. Als u de rituelen verwijdert, zal de persoon zeer angstig en, in sommige gevallen zelfs een psychose.