Hoe om de symptomen van het Restless Legs Syndroom met Natuurlijke Home Remedies Behandel

Hoe om de symptomen van het Restless Legs Syndroom met Natuurlijke Home Remedies Behandel

Als je rusteloze benen syndroom, heb je waarschijnlijk gezien commercials vertellen u geneesmiddelen op recept te proberen. Hoewel er niets mis met het proberen medicatie die uw arts voorschrijft - vooral als het zorgt voor verlichting - u kunt ook trakteren rusteloze benen syndroom van nature, zonder zorgen over de bijwerkingen en de kosten van geneesmiddelen op recept. Raadpleeg uw arts alvorens eventuele belangrijke wijzigingen in uw dieet of routine.

Instructies

•  Eet een evenwichtige voeding, maar overwegen aanvulling met vitaminen of mineralen, vooral als bloedonderzoek is gebleken dat je een tekort zijn. Rusteloze benen syndroom gaat vaak samen met tekorten aan ijzer, vitamine B, foliumzuur of magnesium.

•  Beheer uw stress. Volgens MayoClinic.com, kan rusteloze benen syndroom worden verergerd door een hoge mate van stress. Het toevoegen van een ontspannende bedtijd routine met meditatie of een warm bad kan helpen.

•  Elimineer stimulerende middelen uit je dieet. Cafeïne lijkt om de symptomen van RLS verergeren, zodat je nodig hebt om te stoppen met het drinken van koffie, thee en frisdrank.

•  Stop het drinken van alcohol. Alcoholgebruik gaat gepaard met rusteloze benen symptomen.

•  Breng een verwarmings-pad of koude kompressen. Soms is het activeren van andere sensaties, zoals warmte of koude, kan het verminderen van de onaangename sensaties je probeert te vermijden.