Hoe om de symptomen van een postpartum bloedingen Erken

Hoe om de symptomen van een postpartum bloedingen Erken

De postpartum fase is de periode onmiddellijk na een vrouw baart. Dit kan ook postnataal worden genoemd. Een postpartum of postnatale bloeding ernstig bloeden veroorzaakt door de bevalling of de nawerking geboorte's. De gevolgen variëren van ernstig tot dodelijk. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u een postpartum bloedingen herkennen.

Instructies

Herken de symptomen van een externe postpartum bloedingen

•  nauwlettend toezien op de moeder na de bevalling. Er misschien een trauma tijdens de bevalling zijn geweest. Geboorte kan een open wond en continue bloeden hebben veroorzaakt. Fysieke trauma's tijdens de geboorte is de meest voorkomende oorzaak van een postpartum bloedingen.

•  Houd de eventuele vaginale bloeden. Sommige vaginale bloeden te verwachten na de bevalling, maar als de afvoer lijkt te streng of de kleur helder rood, kan bloeden abnormaal zijn. Als je onzeker bent, is het beter om het risico onderbreking van uw arts.

•  Spreek met een arts wanneer de hersteltijd van de patiënt lijkt langer dan normaal. Als er nog steeds vaginale bloeden lang na de bevalling, zou de moeder lijdt aan uterusatonie. Uterusatonie is het onvermogen van de baarmoeder normaal samentrekken. In deze gevallen zal het proces handmatig worden afgewerkt in een ziekenhuis.

Herken de symptomen van een interne postpartum bloedingen

•  Wees op de uitkijk voor elk type van ongebruikelijke ongemak, zelfs zonder de aanwezigheid van bloed. Gewoon omdat er geen zichtbare bloed wil niet zeggen dat de patiënt niet bloeden. Een interne postpartum bloeding is zeldzaam, maar het is zeer gevaarlijk.

•  Controleer de temperatuur van de moeder. Een koorts in de postpartum stadium kan een teken zijn van een groter probleem te zijn. Bij een inwendige bloeding kan koorts een van de eerste symptomen. Koorts kan ook slechts een koorts; het zekere voor het onzekere.

•  Erken het belang van ongemak of pijn in de buik van de patiënt. Als de moeder ervaart pijn in de buik, maar dat betekent niet dat ze een interne postpartum bloedingen, maar het kan een van de symptomen zijn. Haal haar onmiddellijk gecontroleerd om zeker te zijn.

Hints

  • Een postpartum bloedingen zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden terwijl de patiënt nog in het ziekenhuis na de bevalling. Echter, als je niet in een ziekenhuis, en deze symptomen zich voordoen, rush naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.
  • Let op tekenen van complicaties na de bevalling. De postpartum fase is een zeer kwetsbaar moment voor de moeder en veel dingen kunnen gebeuren. Waarschuw een arts bij de eerste tekenen van problemen en laat niets te vangen u verrassen.