Hoe om de symptomen van een bedwants Infestation Erken

Hoe om de symptomen van een bedwants Infestation Erken

Wandluis besmettingen waren gebruikelijk in de Verenigde Staten voor de Tweede Wereldoorlog. Het wijdverbreide gebruik van DDT in de jaren 1940 en 1950, in combinatie met een verbetering van de hygiëne, weggevaagd de bug in de Verenigde Staten. Echter, bleven ze vaak in andere delen van de wereld, zoals Azië, Afrika en Europa. In meer recente tijden, zijn bedwantsen een comeback in de Verenigde Staten gemaakt.

Instructies

•  Kijk om je beddengoed voor kleine orangish-bruine bugs die ongeveer 1/4 inch lang meten. Bedwantsen zich voeden met het bloed van mensen en andere warmbloedige zoogdieren, met inbegrip van huisdieren. Ze voeden zich meestal terwijl je slaapt en maken hun huis in de buurt van waar je slaapt.

•  Controleer je lichaam als je wakker wordt in de ochtend voor beten. Beten erg lijken muggenbeten, maar zijn kleiner in omvang. De beet van de beten meestal veroorzaakt jeuk of irritatie van de huid.

•  Put licht gekleurde bladen en andere beddengoed op je bed als u vermoedt dat een wandluis besmetting. Vaak is de makkelijkste manier om te weten dat je bed bugs is om je lakens te controleren op tekenen van hen. Als bedwantsen aanwezig zijn, kunt u kleine, donkere vlekken op het beddengoed, dat is de ontlasting van de bugs te zien.

•  Onderzoek uw beddengoed voor kleine puntjes van bloed op de lakens en dekens. Bedwantsen zijn gemakkelijk verpletterd als je rollen op hen in je slaap. Wanneer ze worden geplet, laten ze bloedvlekken achter.

•  Ruik de lucht in je slaapkamer om te zien of u eventuele wijzigingen in de geur waarneemt. Wanneer bedwantsen worden verpletterd, stoten ze een zoete geur die je vaak kan detecteren. Een slechte plaag van bedwantsen kan ertoe leiden dat de kamer te ruiken muf of overtreding.