Hoe om de symptomen van bijnier vermoeidheid syndroom Herken

Hoe om de symptomen van bijnier vermoeidheid syndroom Herken

Studies tonen aan dat een meerderheid van de volwassenen lijdt aan bijnier vermoeidheid syndroom, maar niet iedereen weet alles van de symptomen om op te letten. Bijnierinsufficiëntie syndroom wordt veroorzaakt door traumatische en / of chronische stress. Voorbeelden zijn de dood van een geliefde, of langdurige financiële of huwelijkse stress. Als iemand een of enkele van de symptomen, het is waarschijnlijk niet aan bijnier vermoeidheid syndroom; de diagnose wordt gesteld als u meerdere van de volgende symptomen hebben.

Instructies

•  Gauge uw niveau van energie. Patiënten met een bijnier vermoeidheidssyndroom zijn uitgeput zonder duidelijke reden (wat betekent dat ze niet heb gehad langdurige fysieke inspanning), en zijn moe en unrefreshed bij het wakker worden. De meeste patiënten extreme vermoeidheid ook in de namiddag (kenmerkend tussen 3 en 5:00).

•  Bepaal of u vindt dat uw denken is verward of bewolkt. Bijnier vermoeidheid syndroom van invloed op de hersenen, waardoor de patiënten om moeite verwerken eenvoudige problemen dat ze geen problemen hadden met vroeger hebben. Ze moeite hebben vaak met hun geheugen, problemen met het herinneren van dingen op de korte termijn (waar ze hun sleutels, telefoon nieuw telefoonnummer van hun vrienden, etc). Het is niet ongewoon voor iemand met dit syndroom om hun gedachtegang te verliezen, in het midden van een gesprek.

•  Merk op dat je minder geïnteresseerd in seks zijn geworden. Bijnier vermoeidheid veroorzaakt verschillende systemen van het lichaam te worden beïnvloed. Een van de meest voorkomende klachten is een volledig verlies van libido. Patiënten weten dat ze geïnteresseerd zijn in het hebben van seks met hun partner zou moeten zijn, maar ze zijn helemaal niet in staat te worden gewekt. Dit is op zich voegt meer spanning aan het leven van de patiënt, en kan de bijnier aandoening verergeren.

•  Ga op de weegschaal en / of neem lichaam metingen met een meetlint. Mensen met een bijnier vermoeidheid syndroom hebben de neiging om op onverklaarbare wijze op gewicht, zonder grote veranderingen in hun levensstijl. Gewichtstoename als gevolg van deze aandoening wordt algemeen verdeeld rond de taille / buik, waardoor een dikke laag buikvet. Een ander effect van het syndroom is het onvermogen om gewicht te verliezen, ondanks dieet. Restrictieve diëten en zware oefening zet het lichaam in meer stress, die net verergert de bijnier conditie en gewicht probleem.

•  Controleer uw zenuwen. Misschien herinner je je gevoel meer nerveus en angstig de laatste tijd, kan er een goede reden voor zijn. Door de stresshormonen in het lichaam circuleert, kan patiënten ervaren angst. Ze hebben meestal zenuwachtig handen als ze nerveus zijn of onder druk.

•  Let goed op uw voedselinname en hunkeren naar voedsel. Door behoeften van het lichaam, de hersenen proberen zich medicatie met voedsel. Bijnierinsufficiëntie patiënten zullen proberen hun uitputting met suiker of gezouten zetmeelrijke voedingsmiddelen te lossen. Ze ontwikkelen vaak een afhankelijkheid van cafeïne, met een beroep op de schok te helpen pep ze op.

•  Als u een vrouw bent, houden een agenda bij te houden van uw maandelijkse cycli houden. Veel vrouwelijke patiënten ervaring geïntensiveerd PMS symptomen voordat hun maandelijkse periode, met inbegrip van zeer pijnlijke menstruele krampen. Het is heel gebruikelijk voor vrouwen met bijnierinsufficiëntie om menstruatie dat zwaar voor de eerste paar dagen zijn, dan stoppen op de vierde dag, en hervatten doorstroming op de vijfde dag.

•  Let goed op de uren dat u wakker en in slaap te brengen. De meeste mensen met bijnier vermoeidheid strijd om de dag door te komen, maar voel me dan een uitbarsting van energie rond 6-8 uur. Ze vinden het makkelijk op de hoogte blijven na middernacht, het maakt niet uit hoe laat ze wakker werd.

•  Kennisgeving als dingen die niet gebruiken om u stress veroorzaken nu zijn waardoor je gestrest. Zelfs de meest goedaardige stress, zoals een kleine file, of stoten iemands teen kan stress de bijnier vermoeidheid lijder veroorzaken om omhoog te gaan. Zij kunnen woede voelen, of kan huilerig krijgen.

•  Let goed op je darmen. Bijnier vermoeidheid syndroom van burgers beïnvloedt de spijsvertering en eliminatie. Het veroorzaakt patiënten afwisselend diarree en constipatie.

•  Houd een oogje op andere fysieke symptomen. Andere lichamelijke symptomen zijn hartkloppingen, onverklaarbare haaruitval, droge huid, lage bloeddruk, lage bloedsuikerspiegel, lage lichaamstemperatuur, en milde depressie.