Hoe om contacten met een recept voor een bril bestellen

Hoe om contacten met een recept voor een bril bestellen

Als je moe bent van het dragen van een bril en wilt u uw uiterlijk te veranderen, kunnen contactlenzen de oplossing om zich te ontdoen van je frames zijn. Contactlenzen en brillen volgen verschillende normen van de meting. Hierdoor kan een bril niet voor contacten en vice versa. Met de hulp van de plaatselijke opticien en een up-to-date oogonderzoek, kunt u contactpersonen online of via het kantoor van uw oogarts's bestellen.

Instructies

•  Een afspraak voor een bezoek met uw lokale optometrist of oogarts. Als u een oogonderzoek in het afgelopen jaar niet hebben gehad, moet u een andere, alvorens het verkrijgen van een bril ontvangen. Als u al een examen hebben gehad, breng de bril mee naar de afspraak. De vervaldatum van de geldigheid van uw examen moet op het recept slip.

•  Laat het recept slip naar de optometrist of oogarts. Hij zal de bril te zetten in een contacten recept. De waarden op elk voorschrift zijn niet hetzelfde en worden gemeten in verschillende lens krachten.

•  Bestel contacten via de optometrist of oogarts kantoor of online gaan om een gerenommeerde contacten site, zoals 1-800-CONTACTS.com, Vision Direct of Lenses.com. (Zie bronnen). Als het bestellen van contacten online, moet u een kopie van uw recept faxen of voer gewoon de lens kracht van elk oog.

Hints

  • Neem contact op met uw oogarts kantoor om te zien of ze uw zorgverzekering, dat kan u geld besparen op het gezichtsvermogen examens accepteert.