Hoe om calorieën om gewicht te verliezen Cut


Het snijden van calorieën is het eerste wat veel mensen denken als ze proberen om gewicht te verliezen. Maar weet u hoeveel calorieën je eigenlijk zou moeten consumeren om gewicht te verliezen resultaten te krijgen? Kun je eenvoudig uitrekenen hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft en gebruik dat nummer om calorieën gesneden uit uw dieet. Dan kunt u uw dieet over te dragen aan een calorie teller om gemakkelijk tally uw totale calorie-inname! Volg deze stappen om precies te weten hoeveel calorieën je moet dagelijks in om gewicht te verliezen eten.

Instructies

•  Om calorieën moet je eerst bepalen hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft dagelijks te functioneren op basis van uw niveau van activiteit te snijden. U kunt gemakkelijk dit aantal met behulp van een "calorie behoefte rekenmachine." De eenvoudigste calorie calculators verzoeken u uw lengte, gewicht, leeftijd, geslacht te zetten, als u zwanger bent of borstvoeding geeft, en uw activiteitenniveau. U vindt een makkelijk te link in de Resources sectie hieronder.

•  De calorie-eisen calculator zal u met twee nummers. De eerste is het aantal calorieën dat je lichaam nodig heeft om te overleven als je niets aan het doen waren, maar tot in bed de hele dag. Dit heet uw basaal metabolisme of BMR. Het tweede getal is de hoeveelheid calorieën die je nodig hebt om te consumeren om uw huidige gewicht te behouden.

•  Om gewicht je nodig hebt om minder calorieën te eten dan dit tweede nummer te verliezen. Maar voordat je kunt doen die je nodig hebt om te weten hoeveel calorieën je in feite consumeren in een dag. Dit geeft je een idee van hoeveel calorieën je nodig hebt uit je dieet te snijden geven. Een gemakkelijke manier om te snijden calorieën te beginnen is om bij te houden wat je eet op een dagelijkse basis, met andere woorden beginnen te tellen van calorieën. Voor meer gedetailleerde informatie over het bijhouden van een dagboek voedsel en hoe te tellen calorieën zie het artikel over "hoe om calorieën nauwkeurig te tellen" in de Resources sectie hieronder. U kunt ook een keur aan gratis calorie tellers vinden online.

•  Als uw dagelijkse calorie-inname (zie stap 2) moet zijn 2400, bijvoorbeeld, en je bent eigenlijk consumeren 2650 moet je proberen uit te snijden 500 calorieën per dag (-250 tot uw doelgroep calorie eis om te krijgen en -250 te verliezen gewicht). Onthoud 3500 calorieën gelijk aan ongeveer een pond lichaamsvet. Dat betekent dat als je een dag uitgesneden 250 calorieën je zult iets meer dan twee pond per maand of een half pond per week verliezen.

•  Ga nu terug naar uw voedsel dagboek en zien waar je kunt beginnen met het snijden van calorieën. Bent u het eten van volle melk met cornflakes in de ochtend? Probeer het vervangen van magere melk en meet je ontbijtgranen om ervoor te zorgen dat je alleen het eten van een portie. Eet twee eieren in plaats van drie en maken ze plaats van gepocheerde gebakken. Pak een appel en vetarme pindakaas met een groot glas water voor een midmorning snack in plaats van een kopje koffie en kaas en crackers. Voor de lunch hebben een kalkoen sandwich op tarwe brood in plaats van een stuk pizza. Vervang de Coke heb je in het midden van de middag met een Coke Zero. Tel het aantal pretzels je eet voor een hapje, zodat u alleen eet een portie en leg ze op een servet. Nooit eten uit een grote zak, zal dit voorkomen dat u "grazen." Niet snack terwijl je voorbereiding van het diner en dessert overslaan. Dit zijn allemaal relatief eenvoudige manieren om uit te snijden overtollige calorieën.