Hoe om calorieën Met Weight Watchers Count

Weight Watchers is een dieet plan dat is bedoeld om uw visie en aanpak te veranderen om voedsel en dieet gewoonten. Het is een lange termijn eten plan in tegenstelling tot een korte termijn dieet. Het Weight Watchers-systeem richt zich niet op het tellen van calorieën, maar in plaats daarvan vereenvoudigt het proces van het omzetten van calorieën om een ​​specifiek aantal punten. In plaats van het tellen van calorieën, zult u houden van de punten te houden. Specifieke voedingsmiddelen krijgen een punt waarde die kan worden bedacht in uw dagelijkse inname van voedsel. De hoeveelheid punten die u kunt consumeren op een dagelijkse basis wordt berekend op basis van uw gewicht en lengte.

Instructies

•  Ga naar de Weight Watchers punten calculator op Calculator.net (een link naar de site is te vinden in de sectie Verwijzingen van dit artikel.) Deze rekenmachine maakt gebruik van de nieuwste Weight Watchers puntensysteem en houdt rekening met de hoeveelheid eiwitten, vezels, vet en koolhydraten die zijn opgenomen in een enkel voedingsmiddel.

•  Zoek de voedingsinformatie op verpakkingen een levensmiddel is om de gewenste informatie te vinden. Als je voeding gegevens ziet, probeer dan te bellen naar de fabrikant van het voedsel te vinden van de waarden die u nodig hebt. Voer de waarde van elke - vezels, vetten, koolhydraten en eiwitten - in de calculator, in gram.

•  Zet de hoeveelheid punten die je verbruikt in een dag om calorieën door het uitzoeken hoeveel punten je nodig hebt op een dagelijkse basis (controleer de onderkant van de Weight Watchers rekenmachine pagina op Calculator.net.) Let op: Weight Watchers richt op punten , geen calorieën, dus het omzetten van uw punten in calorieën is niet in lijn met de Weight Watchers-filosofie. Het kan echter gebeuren. Tel alle van het voedsel dat je verbruikt in een dag volgens de Weight Watchers puntensysteem. Controleer de voeding gegevens van elk voedingsmiddel dat je eet om erachter te komen hoeveel calorieën je bent consumeren in een dag.