Hoe om calorieën Met de Calorie Koning Count

Hoe om calorieën Met de Calorie Koning Count

Het monitoren van uw calorie-inname kan een belangrijk onderdeel van gezond leven zijn. Precies te weten hoeveel calorieën je eet bij elke maaltijd kan u helpen zich meer bewust van wat je het in je lichaam. Volgens Gratis dieet zijn, iedereen heeft verschillende calorie behoeften, afhankelijk van hun gewicht, leeftijd en niveau van activiteit.

Instructies

•  Toegang tot het internet op een computer en ga naar www.calorieking.com.

•  Typ in het voedsel dat u wilt dat de calorieën tellen voor in het tekstveld hieronder "Food Search" en druk op "Enter".

•  Zoek het voedsel op de lijst dat je presenteert. Als u hebt getypt in iets als "hamburger", het geeft je een veelheid aan opties geven. Klik op de optie die het meest vertegenwoordigt het voedsel dat je geïnteresseerd bent.

•  Kies een portie uit het drop down menu lijst naast het levensmiddel. De hoeveelheid calorieën in het voedsel punt zal laten zien aan de linkerkant, evenals een algemene set van voeding feiten zijn.

•  Als u de hoeveelheid calorieën te berekenen in een hele maaltijd, herhaalt u de stappen twee tot en met vier voor elk voedingsmiddel, met vermelding van de hoeveelheid calorieën in elk, en tel de calorieën.