Hoe om calorieën en vet in Food Count

Hoe om calorieën en vet in Food Count

Soms is het bepalen van de calorieën en vet in het voedsel dat we eten is relatief eenvoudig. Andere keren kan het een beetje van het onderzoek te nemen. Er zijn meerdere middelen die beschikbaar zijn in gedrukte vorm en op het internet die u zullen helpen de voedingsstoffen in elk voedsel dat u consumeren te bepalen. Gebruik deze bronnen om een ​​nauwkeurige telling van calorieën en vet te krijgen.

Instructies

•  Kijk naar de Nutrition Facts label als je het eten van een verpakte levensmiddelen. Alle verpakte levensmiddelen in de VS is bij wet verplicht om een ​​voedsel-label te voorzien. Totale calorieën eerst gelegen bovenaan de lijst of aan de linkerkant van de lijst. Totaal vet wordt vermeld naast gevolgd door verzadigd en transvet.

•  Let op de portie op de voedsel-label. Deze verschijnt op de top van het etiket, net boven de calorieën. Dit vertelt je de hoeveelheid voedsel in een portie dat het specifieke bedrag van beursgenoteerde calorieën en vet bevat.

•  Controleer rond het produceren gebied in de supermarkt voor een lijst van calorieën en vet in het verse voedsel beschikbaar op die locatie. Soms worden deze vermeld als onderdeel van een reclamecampagne voor het verhogen van de groente- en fruitconsumptie.

•  Zoek de feiten op het internet als een andere optie als u op zoek zijn naar informatie voor vers voedsel. Bezoek de USDA Nutrient database. Geef het voedsel dat je wilt leren over. Klik op de juiste voedsel dat je zoekt in de lijst die het genereert. Selecteer vervolgens de portie grootte en u zult die voor dat voedsel calorieën en vet te zien.

•  Koop een calorieën tellen boek zoals The Complete Book of Food Counts door Corinne T. Netzer voor gemakkelijke toegang tot het vinden van de calorieën en het vetgehalte van voedingsmiddelen, vooral als je geen regelmatige toegang tot het internet hebben.

•  Vraag de ober of manager voor de voedingswaarde-informatie in restaurants. Check ook de website van het restaurant of de aanschaf van een boek als The CalorieKing Calorie, Vet & Koolhydraten Counter waarin informatie over fastfoodketens en restaurants omvat.

•  Houd een dagboek voedsel om uw dagelijkse inname van voedsel op te nemen. Gebruik de genoemde om de calorieën en vet in uw voedsel en schrijf ze op resources. Voeg uw totale inname van calorieën en vet gram per dag met behulp van je dagboek. Gebruik deze informatie om u te helpen uw gewichtsverlies en fitness doelen te bereiken.

Hints

  • Internetbronnen zijn gratis, echter, boeken kunnen worden met u uitgevoerd te allen tijde. Overwegen welke de betere keuze is voor u, of overwegen om een ​​combinatie van beide.
  • Vermijd onjuiste bronnen en claims als het gaat om de calorieën en vet in voedingsmiddelen. Controleer of alle etiketten zorgvuldig en gebruik gerespecteerde websites en bronnen zoals die voor uw voedingswaarde-informatie vermeld. Kijk ook eens naar het controleren van twee bronnen om de vermelde gegevens te controleren.