Hoe om calorieën en BMR Count

Hoe om calorieën en BMR Count

Calorieën zijn de middelen waarmee we de energie in voedsel en dranken te meten. Ze worden verbruikt door eiwitten, vetten en koolhydraten, die elk bevatten een aantal calorieën per gram. We maken gebruik van de calorieën om ons lichaam te voeden en houd ze efficiënt functioneren. Eventuele extra verbruikte calorieën worden opgeslagen als vet en leiden tot gewichtstoename. Evenzo eten minder calorieën dan worden verbrand leidt tot gewichtsverlies. BMR of basaal metabolisme, meet de energie die een persoon gebruikt in een periode van 24 uur, terwijl in rust. Het tellen van calorieën en BMR zijn belangrijke gewichtsverlies gereedschappen.

Instructies

•  Begrijp de betekenis van de BMR en RMR. Ze verwijzen beide naar stofwisseling en hoewel technisch verschillende, onderling uitwisselbaar zijn. In strikte zin is BMR klinisch getest na het vasten en slapen voor 12 uur. Deze voorwaarden verzekeren het lichaam slechts genoeg gestimuleerd voor de vitale organen functioneren. RMR, rust stofwisseling, is eigenlijk wat de meeste mensen bedoelen met BMR en de twee termen kan samen worden gebruikt. RMR is ook de hoeveelheid energie die in rust in een periode van 24 uur. Het enige echte verschil is dat RMR is niet klinisch getest.

•  Bereken uw BMR of RMR. Voer uw persoonlijke gegevens in de BMR en RMR rekenmachine, zoals die beschikbaar is op de calorieën per uur website, uit te werken hoe veel calorieën je lichaam verbruikt wanneer je rust. Een 30-jarige vrouw, 5 ft 5 centimeter lang, bijvoorbeeld, met een gewicht van 126 £ heeft een RMR van 1292 calorieën. Dit is voordat ze doet elke activiteit op alle. Om haar dagelijkse calorie behoeften van dit cijfer te berekenen, moeten aanpassingen worden aangebracht aan de normale dagelijkse activiteiten te weerspiegelen. Als ze een kantoorbaan haar RMR stijgt tot 1.550 calorieën. Als ze doet wat matige lichaamsbeweging drie tot vijf keer per week, de RMR toeneemt tot 2.003 calorieën.

•  Bereken uw dagelijkse calorie-limieten voor gewichtsverlies. Om hetzelfde gewicht te blijven, mannen moeten ongeveer 2.500 calorieën per dag en vrouwen hebben ongeveer 2000 calorieën per dag. Minder dan 2.000 calorieën betekent een vrouw verliest gewicht. Meer dan 2.000 en wint ze gewicht. Om uw persoonlijke calorie behoefte om gewicht te verliezen te berekenen, vermenigvuldig je gewicht in kilo's door 12. Als u weegt 126 £, bijvoorbeeld, vermenigvuldig dat met 12. Dit betekent dat je nodig hebt om te consumeren niet meer dan 1.212 van de dagelijkse calorieën om gewicht te verliezen.

•  Tel de calorieën gebruikt in de dagelijkse activiteiten. De Centers for Disease Control en Prevention bevat een lijst van typische dagelijkse activiteiten op haar website met een calorische waarde voor elk een. Het is echter belangrijk te onthouden dat de hoeveelheid calorieën verbrand tijdens het doen van een activiteit hangt af van uw individuele gewicht.

Hints

  • Het kost ongeveer 3500 calorieën onder je calorie moet £ 1 van lichaamsvet te verliezen. Als alternatief kunt u alleen krijgen £ 1 als je een extra 3500 calorieën verbruikt. Vergeet niet dat dit bij de berekening van dieet plan menu's. Het maken van kleine dagelijkse reducties kan aanzienlijk bijdragen aan wekelijkse of maandelijkse gewichtsverlies.