Hoe naar Real HGH Online Kopen

Menselijk groeihormoon (HGH) wordt geproduceerd in de hypofyse, en is verantwoordelijk voor de functie van weefselgroei en orgel onderhoud. Deze klier is zeer klein, gevormd als een klein erwt, en in de hersenen. In het begin van het leven, de hypofyse produceert een grote kwaliteit van HGH; Aangezien het lichaam ouder wordt, vertraagt. Veel supplement bedrijven branding HGH als de 'fontein van de jeugd ", het verbeteren van het uiterlijk van de huid en het stimuleren van energie. Volgens de Mayo Clinic, is er geen bewijs dat steunt deze claims. Maar, voor mensen met een tekort aan HGH, die een voorgeschreven HGH kan helpen.

Instructies

•  Praat met uw arts. Degenen met tekortkomingen in HGH kunnen symptomen ervaren, zoals: pijn in de gewrichten, spierpijn en onverklaarbare zwelling van de benen en armen. Als u deze symptomen heeft, vraag dan uw arts of u kunt lijden aan een tekort aan het hormoon HGH.

•  Krijg een recept. Aangezien HGH supplementen zijn niet gereguleerd door de FDA, is het raadzaam om een ​​recept van HGH te krijgen van uw arts. Dit geeft je toegang tot injecteerbare HGH, die kan HGH onevenwichtigheden veilig juist in het lichaam.

•  Bestel echte HGH online. Zodra u een recept, dan kunt u het supplement van online apotheken (zie bronnen) te bestellen. Uw arts kan ook bellen met het recept in de online apotheek, of u kunt een kopie van het recept te faxen.

•  Fax een kopie van uw verzekering informatie. Als je recept verzekering, moet u een kopie faxen naar de online apotheek voor de facturering. U zult ook willen aan de verzekeringsmaatschappij te bellen van tevoren om ervoor te zorgen dat zij over de medicatie. Als u niet beschikt over receptplichtige verzekering, kijk op hulp recept programma's. Prescription-grade HGH kan kosten meer dan $ 1.000 voor een enkele injectie. Neem contact op met Het partnerschap voor Prescription Bijstand, die gratis en goedkope medicijnen biedt aan degenen die vereisten (zie bronnen) te voldoen.

Hints

  • Meld bijwerkingen aan uw arts. Als u last toegenomen haargroei en onverklaarbare waterretentie, neem dan direct contact op met uw arts. Hoewel de bijwerkingen zijn zeldzaam, kunnen ze ernstig zijn in sommige gevallen.
  • Laat over-the-counter supplementen HGH niet nemen zonder overleg eerst met uw arts. Uw dosering van HGH moeten nauwgezet worden gecontroleerd door een arts om de kans op bijwerkingen te minimaliseren.