Hoe naar praktijk Kabbalah Meditatie

Hoe naar praktijk Kabbalah Meditatie

Hoewel Kabbalah mystiek heeft genoten van een recente stijging van de zichtbaarheid dankzij de goedkeuring door een aantal high-profile beroemdheden, het is een oude traditie die is geoefend voor duizenden jaren. Als u op zoek bent om te gaan met depressie en stress te verminderen, zou Kabbalah meditatie een transcendente manier van het vinden van een nieuwe betekenis in je leven. Meditatie is de oude kunst van het ontspannen van het lichaam, terwijl het richten van de geest.

Instructies

Meer informatie over Kabbalah mystiek

•  Weet dat Kabbalah houdt zich primair bezig met de belangrijke joodse spirituele paradox van Gods wezen onkenbaar door het denken, maar toch voelbaar en aanwezig in alle dingen.

•  Wees ervan bewust dat Kabbalah meditatie probeert de goddelijkheid van God te ervaren door middel van intuïtieve, spirituele middelen.

•  Lees over de kabbalistische traditie online (zie bronnen hieronder). Een goed begrip zal helpen uw meditatieve praktijk.

Praktijk Kabbalah Meditatie

•  Weten wat er bij. De praktijk van Kabbalah meditatie gaat over het algemeen een ochtend meditatie, plus een recitatie van de 3 zegeningen en meditatie verzen.

•  Lees het ochtendgebed online (zie bronnen hieronder). Het is een opeenvolging van Hebreeuwse letters, voorgelezen dank aan God geven en spreken onze waardering uit voor een nieuwe dag. Het gaat gepaard met een avondgebed (zie stap 4).

•  Oefen de 3 zegeningen, ook online beschikbaar (zie bronnen hieronder). Deze zijn bedoeld om de genezende kracht van de geesten te roepen, waardoor ze op u neerdalen en geven je hun kracht.

•  Leer de Kabbalah meditatie verzen. Dit wordt meestal gereciteerd 's nachts, als een manier van biddende de machten die er zijn om je ziel terug te keren naar uw lichaam in de ochtend. Kabbalistische gedachte houdt dat de geest het lichaam verlaat tijdens de slaap naar een hoger niveau van bewustzijn bewonen.

•  Zoek een Kabbalah centrum in uw buurt waar u deskundige instructie en het netwerk kan ontvangen met gelijkgestemde individuen. Aanhangers van kabbalistische principes hebben zeer community-minded waarden en welkom nieuwe leden.

Hints

  • Sommige Kabbalah centra rekenen lidmaatschapsgelden. Afhankelijk van waar je woont, kunnen deze variëren van een goedkope tot matige investering.
  • Gebruik meditatie als een aanvulling op een gezonde levensstijl, niet als primaire behandeling voor stress-gerelateerde syndromen, zoals angst, depressie, zweren of hoge bloeddruk. Praat met een arts als u zich van stress interfereert met uw vermogen om je leven te leven normaal.