Hoe naar Lijst Medical Equipment

Medische apparatuur wordt gebruikt in ziekenhuizen en artsen 'kantoren over de hele wereld. Medische apparatuur wordt gebruikt voor medische doeleinden zoals het controleren van de bloeddruk, produceren radiologische beeldvorming en het uitvoeren van chirurgische procedures. Elk type van medische apparatuur kan worden opgenomen of gegroepeerd op verschillende manieren.

Instructies

•  Lijst van de medische apparatuur in alfabetische volgorde. De apparatuur die begint met de letter "a" zal eerst komen in de lijst, gevolgd door de uitrusting begint met "b", enzovoort. Als sommige apparatuur begint met dezelfde letter, dan is de tweede letter van elk woord bepaalt welk woord het eerst komt. Een georganiseerde, professionele lijst wordt gemaakt met deze techniek.

•  Zet medische apparatuur in groepen op basis van ieders gebruik, zoals door Somatechnology.com. Plaats alle van de medische apparatuur die wordt gebruikt voor medische beeldvorming (röntgenstralen) in één lijst en alle gebruikgemaakt om bloedmonsters van een patiënt in een andere lijst apparatuur. Doe dit voor alle soorten van medische apparatuur die u aanbieden.

•  Teken een lijst van medische apparatuur op basis van het merk. Veel merken van medische hulpmiddelen zijn beschikbaar, en een aantal ziekenhuizen en dokterspraktijken alleen te kopen van bepaalde merken. Door ze te groeperen op merk, kunt u de apparatuur en het merk dat je zoekt te vinden. Als u in één merk alleen geïnteresseerd bent, zult u voorkomen dat het verspillen veel tijd aan het zoeken door middel van elk type apparatuur dat u wenst en dan kijken door die types voor uw specifieke merk.

•  Controleer de prijs van de apparatuur die u te maken hebt. Degenen die meer geld kosten kon in één lijst, apparatuur worden geplaatst in de mid-range van de kosten zou gaan in een andere groep, en de laagste kosten van medische hulpmiddelen zou in een derde groep worden geplaatst. Deze tactiek is nuttig voor bedrijven de verkoop van hun apparatuur, omdat ziekenhuizen kunnen gemakkelijker de aankoop van de items - en binnen hun budget - wanneer ze kunnen zien hoeveel elk stuk kosten apparatuur.

•  Groep de tools die door hun aandoening. Plaats alle van de nieuwe en ongebruikte apparatuur in een lijst, al de gebruikte apparatuur in een andere lijst, en alle van de gebruikte, maar herstelde apparatuur in een definitieve lijst. Dit stelt mensen in staat om te zien welke producten nieuw zijn en die worden gebruikt zonder te zoeken door meerdere bestanden om deze informatie te vinden.

Hints

  • Alfabetisch elke groep. Bijvoorbeeld, in de groep opgenomen door apparatuur gebruik, alfabetisch elk apparaat.
  • Gebruik een van de organisatorische benaderingen onafhankelijk, of combineer meerdere benaderingen in één database, indien gewenst.