Hoe naar Home remedies voor Anemie Bereid

Hoe naar Home remedies voor Anemie Bereid

Anemie is een aandoening die kan verwijzen naar vermindering van erytrocyten (rode bloedcellen - RBC) in het bloed of uitputting van hemoglobine gehalte aan rode bloedcellen. Erytrocyten zijn disc-shape cellen die door het beenmerg en functie zuurstofdragers. Hemoglobine draagt ​​ook zuurstof uit de longen naar verschillende delen van het lichaam en is verantwoordelijk voor rode pigmentatie van het bloed. Bloedarmoede de uitputting van erytrocyten (RBC) of hemoglobine leidt tot symptomen zoals gegeneraliseerde moeheid, kortademigheid en pijn op de borst, hoofdpijn en duizeligheid, huid bleekheid en koude handen en voeten. Factoren zoals ijzertekort, bloeding, maagzweer, menstruatie, en haakwormen besmetting behoren tot de meest voorkomende oorzaken van bloedarmoede. Bloedarmoede kan levensbedreigend zijn indien onbehandeld worden, dus huismiddeltjes toepassen om verdere complicaties te voorkomen.

Instructies

•  Aankoop en verbruiken vlees dat rijk aan ijzer zijn. Rood vlees, zoals rundvlees of de lever, is zeer hoog ijzergehalte en kan gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen na consumptie. Niet alleen dit soort vlees te vullen ijzer, ze ook helpen bij het opbouwen van uithoudingsvermogen en het stimuleren van het immuunsysteem. Overweeg rundvlees hamburger patty, rundvlees en broccoli, stoverij, rundvlees salade, en zelfs al het rundvlees gehaktbrood. Als voor de lever, bak het met uien en knoflook gegarneerd met spek, maken de lever stroken of stokken, of de lever verspreiden. Andere vormen van ijzer-rijke vlees dat u kunt toevoegen aan uw huis recepten zijn varkensvlees, kip, vis (zoals sardines), lam, kalkoen en schelpdieren.

•  Ga voor voedingsmiddelen die zijn verrijkt met ijzer. Als je graan te kopen, check voeding etiketten te zien of ze zijn rijk aan ijzer, vitamine B12 en foliumzuur - die essentieel zijn agenten om bloedarmoede te behandelen zijn. Wat meel, brood en deegwaren zijn ook verrijkt met ijzer. De etiketten van deze ijzer-verrijkte voedingsmiddelen geven vaak de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

•  Geniet van gezonde ijzer snacks en desserts. Hebben een stevige snack die bloedarmoede vecht tegelijk. Een simpele boterham met pindakaas of een frisse appel zal het lukken. Kauwend op pinda's, amandelen, cashewnoten of walnoten zullen ook doen. Smakelijke desserts, zoals rijke fruit cake en mueslirepen zijn uitstekende bronnen van ijzer - dat geldt ook voor gedroogde vruchten zoals abrikozen en vijgen (3-4 vijgen per dag). Data zijn ook goede agenten om bloedarmoede te behandelen; deze zoete vruchten kunnen vers gegeten worden, toegevoegd aan recepten van koekjes of gebak, of verwerkt tot jam.

•  Neem vitamine C om te helpen bij de absorptie van ijzer. Ijzer uit vlees geconsumeerd worden gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam ten opzichte van ijzer gevonden in fruit en groenten. Dus om de absorptie van ijzer uit deze bronnen (groenten en fruit) te verhogen, de inname van vitamine C is essentieel. Bij het eten van een ijzer-rijke salade van bladgroenten of een ijzer-rijke kom van gebakken bonen, kunt u deze koppelen met citrusvruchten die rijk zijn aan vitamine C, zoals sinaasappel, grapefruit, kiwi, meloen en watermeloen zijn. Het is raadzaam om twee citrusvruchten verbruikt per dag voor meer effectieve ijzer-absorptie.

•  Behandel bloedarmoede door het drinken van gezonde vruchtensappen. Een kopje van bietensap gemengd met honing elke dag is een goede manier om bloedarmoede te bestrijden. Een kopje appelsap gemengd met ofwel suiker of honing is ook goed. Blend appelsap met tomatensap om een ​​sterke mix van een-bloedarmoede vechten drank te maken, of probeer kruisbes sap gemengd met suikerriet sap en honing. Twee tot 3 kopjes witte kool sap elke dag wordt ook aanbevolen om bloedarmoede te genezen.

•  Gebruik honing om de strijd bloedarmoede. Honing is een zeer belangrijke factor als het gaat om het verhogen hemoglobine in het bloed. Eet rozijnen gecombineerd met honing en verbruiken twee keer per dag. Snijd een rijpe banaan, meng het met 1 el. van honing, en eet het twee keer per dag om bloedarmoede te behandelen.

•  Zorg voor warme dranken. Warme dranken met peterselie of datums zijn uitstekend voor bloedarmoede. Leg wat peterselie bladeren in heet water, zet suiker op om het te laten smaken beter, en drink het twee tot drie keer per dag. Voor data, plaatst een datum in een beker heet water en laat hem daar een paar uur; dan drinken het water wanneer het afkoelt.

•  Voeg zwarte band melasse om pannenkoeken of wafels in de ochtend, voor een ijzer stimuleren ontbijt.

•  Probeer bieten, die zijn rijk aan foliumzuur zijn en zijn voordelig in het genezen van bloedarmoede. Met schil nog intact, plaatst de bieten in de magnetron voor een paar minuten. Als het klaar is, schil het eerst voor het eten.

Hints

  • Als je jonger bent dan medicijnen, is het raadzaam om uw arts te vragen voordat het drinken van grapefruitsap of gewoon het eten van de grapefruit zelf. Dit type van fruit kan een direct effect op de sterkte en de functie van uw geneesmiddel te hebben. Dus wees voorzichtig en praat met uw arts.
  • Als u bezig bent met het opbouwen van hemoglobine of RBC om uw anemie te behandelen, vermijd het drinken van koffie, zwarte thee en frisdrank, of het eten van te veel chocolade - dit soort voedsel te remmen vermogen van het lichaam om ijzer goed te absorberen.