Hoe naar Get Down een Diabetische High Back

Er zijn twee belangrijke types van diabetes; Type I, voorheen bekend als jeugddiabetes, en type II, of ouderdomsdiabetes. Type II kan ontwikkelen ook kinderen en soms geassocieerd met obesitas. Zwangerschapsdiabetes kan ontwikkelen in een zwangere vrouw; de aandoening verdwijnt meestal na de bevalling. In elk van de types diabetes, hoge bloedglucose niveau of hyperglycemie, kunnen gezondheidsgerelateerde langdurige problemen veroorzaken en zou zo snel mogelijk worden behandeld om het niveau terug naar een gezond gebied te brengen. Door het volgen van een paar stappen aanbevolen door de American Diabetes Association (ADA), kan een diabetische zijn bloedglucose lezen verlagen.

Instructies

•  Leer de tekenen van hyperglycemie, zoals hoge bloedglucosewaarden, ketonen of afvalproducten in de urine, vaak moeten plassen en overmatige dorst. Behandel het zo snel mogelijk.

•  Oefening om een hoge bloedsuikerspiegel te verlagen. Echter, de ADA waarschuwt dat als uw lezing is dan 240 mg / dl, dient u eerst te controleren uw urine op ketonen. Indien aanwezig, niet uitoefenen vanwege de mogelijkheid van de niveaus zal nog hoger.

•  Bereken de hoeveelheid insuline die u heeft als u een Type I diabetes, vooral als je overate of had een hoog koolhydraat maaltijd, omdat je misschien niet genoeg insuline hebt genomen en kan het nodig zijn om een nieuwe dosis toe te voegen aan uw bloedsuikerspiegel verlagen.

•  Werk samen met uw arts, diabetes educator en diëtist om een plan om te zien of je nodig hebt om uw medicatie of insuline aan te passen, te bepalen of je nodig hebt om de timing van uw dosering te veranderen, en toezicht houden op de hoeveelheid en de aard van het voedsel dat je eet te ontwikkelen. Bepaal of stress of ziekte kunnen veroorzaken uw hoge bloed-glucosegehalte.

Hints

  • Door het controleren van uw bloedsuikerspiegel vaak, kunt u een hoge mate vroegtijdig op te sporen en hopelijk eventuele complicaties in verband met langdurige hyperglycemie te vermijden.
  • De ADA waarschuwt dat onbehandelde hyperglykemie kan leiden tot ketoacidose of diabetisch coma, die kunnen ontwikkelen wanneer je lichaam niet genoeg insuline en begint het afbreken van vetten te gebruiken voor energie. Wanneer dit gebeurt, worden ketonen geproduceerd en het lichaam probeert om zich te ontdoen van hen in de urine. Uiteindelijk enkele van de overtollige stortplaatsen in de bloedbaan en veroorzaakt het lichaam in ketoacidose gaan. Symptomen zijn onder meer kortademigheid, fruitig ruikende adem, misselijkheid, braken en een droge mond. Ketoacidose moet onmiddellijk worden behandeld of het kan fataal zijn.