Hoe naar Baby Smooth Skin Get

Hoe naar Baby Smooth Skin Get

Het is belangrijk om een ​​gezonde, gladde huid. U kunt een gezonde, gladde huid te hebben bij het beschermen van uw zelf van blootstelling aan de zon, goede hygiëne, uw huid te hydrateren en het starten van een gezond dieet. U kunt ook een gladde huid te krijgen door het vermijden van schadelijke gewoontes zoals overmatig roken en stress.

Instructies

•  Fortify uzelf tegen de zon. Krachtige zonnestralen breken de collageen en elastine eiwitten in de huid. Hierdoor rimpels te ontwikkelen op de huid. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de piek uren daglicht, 10:00-16:00 Als je naar buiten gaan tijdens de piek uren daglicht, draag beschermende kleding en zonnebrandcrème die u beschermt tegen de schadelijke ultraviolette (UV) stralen.

•  Praktijk goede hygiëne. Was je gezicht en je huid regelmatig met schoon warm water en zeep. Wees zeer voorzichtig wanneer u uw huid te wassen. Vermijd het gebruik van sterke zepen en limiet zwemmen tijd. Sterke zeep en warm water kan vitale oliën te verwijderen van uw huid. Scheer je huid zacht. Gebruik scheren crèmes en gels voor het scheren en scheren in de richting waarin het haar groeit.

•  Bevochtig je huid. Het type moisturizers die u gebruikt hangt af van de huidige voorwaarden van uw huid. Als je een normale huid, gebruik dan een goed uitgebalanceerd, op water gebaseerde moisturizer die lichte olie heeft. Als je een gevoelige huid hebt, gebruik dan een vochtinbrengende crème die geen chemische stoffen die u allergisch voor bent bevat. Als je een droge huid hebt, gebruik dan olie gebaseerde olie moisturizers die propyleenglycol om je huid vochtig te houden hebben.

•  Begin met een gezond dieet. Drink veel van vloeistoffen. Water is een essentiële factor van de gezondheid van de huid. De Amerikaanse Skin Association raadt het drinken van circa acht glazen water per dag. Het is ook belangrijk om de juiste vitaminen en voedingsstoffen. De American Association beveelt Skin nemen stappen van vitamine A, vitamine B6, vitamine C, vitamine D en vitamine B1 de huid gezond.

•  Start een gezonde levensstijl. Vermijd overmatige stress. Stress kan gewoonten die de huid pijn veroorzaken. Overmatig wrijven, lip-bijten en krabben kan dermatitis veroorzaken. Het is ook belangrijk om roken te voorkomen. Roken kan leiden tot meer rimpels te ontwikkelen op je gezicht.