Hoe moet worden vastgesteld Eetgewoonten Wanneer Herstellen van Boulimia

Hoe moet worden vastgesteld Eetgewoonten Wanneer Herstellen van Boulimia

Boulimia ontstaat een vicieuze cirkel waarbij het eten van grote hoeveelheden voedsel in een keer (de zogenaamde binging) en dan het wegwerken van het voedsel (de zogenaamde zuivering, wanneer het voedsel wordt uitgebraakt). Wanneer een individu uitbraakt (braakt), een vals gevoel van meer honger wordt aangemaakt door het lichaam, omdat het lichaam herkent de behoefte aan voeding. In antwoord op de toegenomen hongergevoel, de bulimisch afzonderlijke eet meer voedsel in de cyclus. Het doorbreken van de cyclus van binging en zuivering zullen gezamenlijke inspanningen om nieuwe eetgewoonten vast te stellen voor diegenen die herstellen van boulimia te nemen.

Instructies

Vestigen Eetgewoonten Wanneer Herstellen van Boulimia

•  Maak een full-exposure eet dagboek bij te houden van wanneer, waar en wat je eet elke dag te houden. Schrijf details beneden rechts na de maaltijd om ervoor te zorgen dat er niets is weggelaten uit het dagboek.

•  Schrijf out gedachten en gevoelens die bij elke maaltijd in het dagboek.

•  Maak speciale nota van alle slechte eetgewoonten, zelfs die gewoonten dacht zo slecht. Zorg ervoor dat excessen in junkfood, snoep, vasten en zuivering omvatten.

•  Geef je mening over de aantekeningen in het dagboek na 1 week van het maken van aantekeningen. Kijk voor alle tendensen en gewoonten weergegeven tijdens de week.

•  Kies een gebied gericht op het veranderen van de volgende week gedaan kan worden zonder al te veel moeite. U bent op zoek naar een gemakkelijke overwinning in de volgende week om wat momentum vast te stellen. Probeer het vervangen van een candy bar met een sinaasappel of een appel of een andere gezonde snack.

•  Schrijf de nieuwe gewoonte op elke pagina van het dagboek dat zich toelegt op de volgende week om jezelf te herinneren aan het doel.

•  verder met het schrijven alles op in het tijdschrift voor de tweede week en maak speciale nota van wanneer je met succes aan het nieuwe doel van het gebruik van een goede eetgewoonte.

8 Bekijk de tweede week van eten en zoeken naar trends zoals je deed met de aantekeningen van de eerste week. Feliciteer jezelf op het bereiken van de na de eerste week vastgesteld doel.

•  Stel een nieuw doel voor de derde week en de voortzetting van het proces van het veranderen van een gewoonte in een tijd totdat er nieuwe en gezondere eetgewoonten te ontwikkelen.

Hints

  • U vindt het veel gemakkelijker is om de bestaande slechte gewoonten met nieuwe goede gewoonten te vervangen dan alleen het vermijden van de slechte gewoonten.
  • Nieuwe gewoonten aan te leren ten minste een maand om in te stellen, dus plan op steken met de nieuwe gewoontes, zelfs in moeilijke tijden terwijl u herstelt van boulimia.
  • Neem tegenslagen in stride en geef niet op als een slechte beslissing wordt genomen.