Hoe meer neuronen te laten groeien in de hersenen door middel van voeding

Hoe meer neuronen te laten groeien in de hersenen door middel van voeding

Om goed te kunnen functioneren, hersenen van een persoon heeft energie en voeding. Ongeveer een vijfde van de zuurstof, voedingsstoffen en energie verbruikt door een persoon direct naar de grijs gekleurde hersenen, die hoofdzakelijk bestaat uit vet en water uit ongeveer 100 miljard hersencellen neuronen. Een sleutelfunctie van neuronen te verzenden en ontvangen. Goede voeding verhoogt neurogenese, het proces van het genereren van nieuwe hersencellen. Water, goede vetten, eiwitten, koolhydraten en micronutriënten te produceren meer neuronen in de hersenen.

Instructies

•  Eet voedsel dat goede vetten bevatten. Goede vetten zijn nodig om de hersencellen goede werking behouden. Vet in de hersenen helpt bij de productie van energie en waterberging. Vis, noten en zaden, alsmede donker bladgroenten, zijn uitstekende bronnen van goede vetten zoals omega-3 vetzuren. Corn, saffloerolie en borage olie zijn goede bronnen van omega-6 vetten. Vermijd trans- en verzadigde vetten in uw dieet. Ze vormen een bedreiging voor de hersenen als ze kunnen verstoppen de circulatie systeem, dat moet duidelijk voor een optimale zuurstoftoevoer te blijven en om afval uit de buurt van de hersenen te verplaatsen.

•  Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan essentiële aminozuren. Aminozuren zijn een integraal onderdeel in de creatie van neuronen. Ze komen uit eiwit en ze bouwen de hersenen. Eiwit een belangrijke bron in Turkije of melk, alsook in amandelen, avocado's, bananen en vlees.

•  Suiker - of glucose - biedt een energie-boost, die goed is. Veel mensen consumeren buitensporige suiker, wat niet gezond. We moeten glucose voor een goede werking van de hersenen. Blijf weg van geraffineerde suikers; plaats verbruiken complexe koolhydraten zoals volkoren granen of voedsel gemaakt van volkoren meel.

•  Eet veel groenten en fruit aan je inname van de benodigde vitamines, mineralen en fytonutriënten krijgen. Micronutriënten (vitaminen, mineralen en fytonutriënten) zijn van essentieel belang, zelfs al heb je alleen maar heel weinig nodig om meer neuronen te laten groeien in de hersenen. Voorbeelden van micronutriënten zijn B-vitamines gevonden in de romp van granen en groene bladgroenten. Zink is een essentiële voedingsstof. Het wordt gevonden in zaden, noten en rood vlees. Calcium reguleert zenuwgeleiding terwijl fytonutriënten bouwen structuren in het neuron, evenals reparatie en bescherming van neuronen.

•  Drink veel water. Water is absoluut noodzakelijk voor de gezondheid van de hersenen als het helpt met het verkeer en de verwijdering van afval. Blijf weg van dranken die te veel suiker of alcohol bevatten.