Hoe maak je een zure Body Balance

Hoe maak je een zure Body Balance

Acidose verwijst naar een grote hoeveelheid zuur in lichaamsvloeistoffen. De lever en nieren zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de pH in het lichaam, balanceren zuren en basen; nierziekte en uitdroging kan acidose veroorzaken in het lichaam, die wordt gecategoriseerd als een metabole acidose. Andere oorzaken van metabole acidose kan ophoping van alcohol in het lichaam, een lage bloedsuikerspiegel, bepaalde medicijnen, gebrek aan zuurstof, kanker of overmatig trainen zonder het lichaam met voldoende voeding, water en rust zijn. Hyperchloremische acidose wordt meestal veroorzaakt door een verlies van natriumbicarbonaat (zuiveringszout wezen), zoals bij diarree. Ketoacidose wordt vaak geassocieerd met diabetes, maar kan ook gevolgen hebben voor diegenen die zich met low-carb dieet.

Instructies

•  Maak een afspraak om te overleggen met uw arts voordat u begint met een mogelijke behandelingen. Voordat u de beste manier om een ​​zure lichaam moet je weten wat de oorzaak is van de acidose evenwicht kan bepalen. Voor mensen die op extreem low-carb diëten zijn geweest voor een tijdje, zal medische tests waarschijnlijk tonen ketoacidose. Voor iemand die niet regelmatig de minimale doet verbruiken dagelijks aanbevolen hoeveelheid water (64 gram), uitdroging is waarschijnlijk de oorzaak. De arts zal een analyse van de urine en eventueel bloed of elektrolyt tests uit te voeren om de aard van de acidose te bepalen.

•  Documenteer je dagelijkse dieet en lichaamsbeweging routines. Dit is het gemakkelijkst als je 3 tot 7 dagen en tijdschrift nemen wat en wanneer je eet en drinkt, maar ook wanneer je beweegt en hoeveel. Ook documenteren hoe je je voelt voor en na het eten of iets drinken en hoe je je voelt voor, tijdens en na het sporten. Als het mogelijk is, het document van de hoeveelheid voedsel gegeten behulp maatbekers of een voedingsmiddel schaal.

•  Geef je mening over het eten en lichaamsbeweging dagboek. Bepalen hoeveel eiwit en hoeveel koolhydraten je per dag consumeren en hoeveel per maaltijd. Merk ook op patronen in de hoeveelheid water die je elke dag te drinken en of het in overeenstemming is elke dag of een paar dagen meer en sommige dagen minder. High-protein, low-carb diëten hebben de neiging om ketoacidose veroorzaken bij sommige mensen, vooral als ze uit te oefenen, terwijl op het dieet. Daarnaast teveel van voedsel in één keer kan moeilijk zijn om het lichaam te verteren. Een gebrek aan adequate hydratatie (water) kan leiden tot geconcentreerde urine, die de opbouw van bacteriën kan vergemakkelijken en uiteindelijk van invloed op de nieren.

•  Orden de dagelijkse inname van voeding voor gezonde, vezelrijke koolhydraten bij elke maaltijd nemen, en houden de hoeveelheid koolhydraten tot ongeveer 30 of 40 gram per maaltijd uit volkoren bronnen. Beperk eiwitconsumptie tot 25 gram per maaltijd voor een man en 20 gram per maaltijd voor een vrouw; te veel eiwit in een vergadering veroorzaakt spijsvertering nood. Bovendien, er zeker van dat fruit en groenten zijn inbegrepen bij elke maaltijd, ongezoete en niet in blik; vers en diepvries zijn goed.

•  Verlaag suiker en kunstmatige zoetstof inname, te vervangen door Stevia als zoetstof nodig is; Stevia is gevonden niet van invloed op de bloedsuikerspiegel, zoals kunstmatige zoetstoffen en gewone suiker doen. Verhoog water tot 80 gram per dag, het mengen van het water met citroen of limoen (vers of in poedervorm) en een beetje Stevia indien nodig meer water verbruik stimuleren.

•  Stel uw training of oefening routine om de oefening te houden tot 60 minuten of minder per dag. Als de uitoefening van eerste ding in de ochtend, het ontbijt klaarmaken met een 4: 3 koolhydraat-to-eiwitverhouding en hebben het klaar om te eten binnen een uur na het beëindigen van de oefening. Indien het uitoefenen gedurende de dag, een snack, kleine maaltijd of hersteldrank binnen 30 tot 60 minuten na afloop van de training. Vermijd het uitoefenen van 's nachts, zodat je lichaam voldoende tijd heeft om te ontspannen en te rusten.

•  Terug naar de dokter na 1 tot 2 weken op de aangepaste eten, drinken en het uitoefenen van schema om de urine en bloedonderzoek overdoen. Als de acidose niet is verbeterd, kan het nodig zijn de arts u verwijzen naar een specialist of het verstrekken van andere medische hulp.

Hints

  • Acidose kan chronisch worden, het gevolg zijn van een ernstige ziekte of de dood veroorzaken indien onbehandeld. Een bezoek aan uw arts is een aanrader als je voelt dat je last hebt van deze zure lichaamsconditie.