Hoe maak je een Zippo aansteker die niet zal Spark Fix

Hoe maak je een Zippo aansteker die niet zal Spark Fix

Terwijl Zippo aanstekers zijn geweldig, veel first-time eigenaars schokte de eerste keer hun dierbaarste bezit zal niet branden. Als je zeker weet dat je hebt opnieuw aangewakkerd, is de kans groot dat het een zeer gemakkelijke oplossing. Een rit naar de plaatselijke tabakswinkel voor een nieuwe Zippo vuursteen is alles wat je tegenhoudt van weer oplicht.

Instructies

•  Verwijder de binnenste aansteker van de buitenste schil van vasthouden aan iedere kant aan de bovenkant en trekken totdat het uit.

•  Schroef de vuursteen voorjaar op de binnenste aansteker met een kleine schroevendraaier. Als dit je eerste keer, zorg ervoor dat de veer te kijken, zodat het niet vliegen - ze kunnen moeilijk te vinden zijn.

•  Zet het voorjaar op een veilige plaats en verwijder alle resterende vuursteen uit de binnenste lichter door zachtjes te tikken - het moet recht komen.

•  Plaats een nieuwe vuursteen in de vuursteen buis waar je de veer verwijderd. Vervang de veer, schroef deze in en zorgen ervoor dat je aansteker heeft brandstof, terwijl het uit de schelp.

•  Plaats de binnenste lichter terug in de shell en je bent klaar om te branden bent.