Hoe maak je een warme kruik Cleanse

Hoe maak je een warme kruik Cleanse

Warm water flessen worden gebruikt als fysieke app de bovenbuik om een ​​betere reiniging van toxines, stenen en gal stimuleren van de lever. Terwijl de traditionele Europese geneeskunde dicteert het gebruik van de warme kruik in combinatie met een doek gedrenkt in ricinusolie, met een warme kruik op zich is voldoende om de galblaas en de lever ontgifting te ondersteunen.

Instructies

•  Neem een flesje water en vul deze met gekookt water. Kraanwater is prima voor de toepassing van deze reinigen. Het flesje water zijn warmte snel verliezen tijdens gebruik, dus houd vers kruik water gekookt en klaar voor gebruik voordat de kruik.

•  Wikkel de warme kruik in een dikke doek die is gedrenkt met wonderolie of gewoon water. Naast het feit dat gunstig oliën dringen in het verwarmde huid, een doek huid tegen branden tegen de kruik. Ga nooit slapen tijdens het gebruik van deze toepassing. Als de warme kruik in direct contact komt met de huid voor een periode van tijd, kan brandwonden veroorzaken.

•  Laat het warme water fles gedurende 30 tot 60 minuten te blijven. Gedurende deze periode, begint te koelen vervangen gekookt water in de kruik.

•  Herhaal dit proces elke dag voor drie dagen voor een optimaal resultaat, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Tijdens deze periode veel water drinken, verhogen voedingsvezels met groenten en volle granen en praten met uw zorgverlener als u overweegt het uitvoeren van enige andere vorm van reinigen, zoals een olijf olie en citroen reinigen.

•  Als u alle reeds bestaande lever of galblaas problemen hebt, praat met uw zorgverzekeraar voordat u deze reinigt. Gebruik hot toepassingen op de buik kan de galwegen verwijden, waardoor het makkelijker om stenen gaan van de galblaas. Hoewel dit misschien gunstig, een galblaas stenen raken ingediend of vast te zitten in de galwegen kunnen ernstig letsel veroorzaken.

Hints

  • Als u enig ongemak ervaart, zoals misselijkheid, braken, pijn of koorts tijdens deze reinigen, stop het gebruik van het warm water fles en een arts raadplegen.