Hoe maak je een vrouw, die borstkanker heeft Ondersteuning

Hoe maak je een vrouw, die borstkanker heeft Ondersteuning

Borstkanker is een ziekte die schokgolven stuurt de hele familie. Als je vrouw is gediagnosticeerd met de aandoening, zal zij uw steun en raad nodig. Tijd en een open hart zijn de beste geschenken die je kunt geven haar.

Instructies

•  Wees het hele medische proces aanwezig. Begeleiden je vrouw naar arts afspraken, ook wanneer het proces is moeilijk voor u logistiek als emotioneel. Als je vrouw je daar niet willen, blijven betrokken door vragen te stellen zonder porren haar om iets te onthullen vindt ze ongemakkelijk.

•  Hulp bij huishoudelijke taken. Je zou helemaal geen idee als het gaat om het draaien van de wasmachine of het koken van spaghetti, maar je leert. Het belangrijkste is dat je de stress van een aantal huishoudelijke taken uit de agenda van je vrouw te verwijderen. Maar overdrijf het niet. Laat haar zoveel als ze in staat is, zodat ze niet sedentair geworden doen.

•  Doe kleine dingen. De kans is groot dat jij de dozijn of zo kleine dingen die de dag van je vrouw fleuren. Houd deze dingen te doen, zelfs als zij niet produceren de vrolijke reactie die ze gewend zijn.

•  Behandel haar als een persoon en niet een patiënt. Vergeet niet dat ze dezelfde persoon die ze altijd was. Een deel van de behandeling van haar als de persoon die ze is middelen te luisteren naar haar problemen en gevoelens, in plaats van constant bezig om haar op te vrolijken.