Hoe maak je een TENS 7000

Hoe maak je een TENS 7000

Huidige Solutions produceert en distribueert de TENS 7000 elektrotherapie apparaat. Dit is een Klasse II-medisch apparaat dat de federale overheid beperkt tot de verkoop door erkende professionals in de gezondheidszorg, of op hun bestelling. Het is beschikbaar voor gebruik thuis alleen op recept verkrijgbaar. De TENS 7000 is een draagbaar apparaat voor het verlichten van chronische en hardnekkige pijn, en pijn als gevolg van operaties en post-traumatische stress-stoornissen. Er zijn vijf behandeling modi om uit te kiezen, en je kunt twee of vier elektroden gebruiken, afhankelijk van de grootte van de pijn gebied.

Instructies

•  Plaats een 9-volt batterij in het compartiment aan de achterkant van het apparaat.

Sluit een lead draad in de elektrode pad connector, om ervoor te zorgen dat er geen blanke draad wordt weergegeven, en herhaal voor de tweede elektrode pad. Als je twee gebieden van de pijn behandeld nodig, sluit de tweede lead draad aan de andere twee elektroden.

•  Controleer of de TENS 7000 apparaat is uitgeschakeld en sluit de L-vormige plug van de stroomdraad in het kanaal 1 stopcontact op bovenkant van het apparaat. Als u gebruik maakt van het tweede paar elektroden, sluit de tweede lood draad in het kanaal 2-aansluiting op de top van het apparaat.

•  Was de pijn gebied met water en zeep, en dep ze droog. Toepassing alcohol op de huid met een watje om verder te vet of zeepresten te verwijderen. Dit creëert een schoon oppervlak om de doeltreffendheid van de elektrode te optimaliseren.

Gebruik een voorbereiding van de huid als uw zorgverlener regisseert. Gewoonlijk is een op water gebaseerde gel die optimaliseert de elektrische geleiding door de huid.

•  Verwijder de beschermfolie van de onderkant van de elektrode pad en plaats het op de ene kant van de pijn gebied. Als het pad is niet zelfklevend, tape aan de huid met medische tape. Plak de tweede elektrode pad op de tegenoverliggende zijde van de pijn gebied. Uw arts moet de exacte plaatsing van elektroden direct voor de TENS 7000.

•  Draai de TENS 7000 eenheid op en zet het kanaal 1 amplitude knop rechtsom tot twee keer piept. Stel de modusknop om de instelling die uw zorgverlener adviseert. Pas de polsslag en breedte met behulp van de set-knop, en selecteer de juiste instelling.

•  Stel de timer om de duur van de behandeling zoals voorgeschreven door uw zorgverlener. De tijd kan worden ingesteld op vijf minuten stappen van maximaal 90 minuten; er is ook een continue modus. Verhoging van de amplitude van de stimulatie door het draaien van de kanaal 1 amplitude knop naar rechts om de geadviseerde instelling. Stel het kanaal 2 amplitude via het kanaal 2 knop als u beide sets van elektroden te gebruiken.

•  Schakel de TENS 7000 bij de behandeling timer eindigt. Verwijder de elektroden en koppel de draden uit het kanaal sockets. Ontkoppel de draden van de elektroden, en pak de TENS 7000 toestel uit de buurt in zijn carrier geval. Was de gel uit je huid en dep het gebied droog.

Hints

  • Gebruik een TENS 7000 alleen zoals voorgeschreven door een licentie zorgverlener. Gebruik het niet op de hals, over de borst, rond de ogen, of op beschadigde huid. Gebruik het niet als u een pacemaker. Rijd niet of het bedienen van andere machines tijdens het gebruik van het apparaat.