Hoe maak je een tekenbeet Met Tea Tree Oil Behandel

Hoe maak je een tekenbeet Met Tea Tree Oil Behandel

Tea Tree Oil heeft vele therapeutische toepassingen en is effectief in omstandigheden van acne tot oor pijn beschouwd. Tea Tree Oil is vooral effectief in het afweren van insecten. Een paar druppels gemengd met water kan fungeren als een insectenwerend middel of rommelmarkt remover. Tea Tree olie kan ook gebruikt worden om live teken van je huid te verwijderen. Omdat teken gezondheidsrisico's inhouden, zoals de ziekte van Lyme en Rocky Mountain spotted fever, is het belangrijk om hen onmiddellijk en volledig te verwijderen.

Instructies

•  Controleer uw lichaam op tekenen van teken als je tijd in een bosrijke omgeving hebben doorgebracht. Teken als kleine zwarte insecten ingebed in de huid. Raak de teek niet met uw handen - in plaats daarvan, een kleine hoeveelheid van Tea Tree Oil om het zichtbare gedeelte van het live-teek en de huid rondom dit gebied. Laat de Tea Tree Oil op 20 minuten.

•  Neem de teek in deze tijd. Het kan gewoon vallen of zich terugtrekken uit de huid. Zo niet, verwijder voorzichtig de teek met een pincet. Pak de teek bij het hoofd of mond en trek om het gehele teek lichaam. Heeft het lichaam van de teek niet pletten of niet om het volledig te verwijderen. Eventuele resterende deel nog steeds het vermogen om ziekte verspreiden.

•  Was uw handen en het gebied rond de tekenbeet grondig na het verwijderen van de teek. Als je huid verdere irritatie, koorts, griepachtige verschijnselen, spierpijn, gezwollen lymfeklieren of een uitslag zien, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts. Ook contact opnemen met uw arts als u niet in staat om de teek zelf volledig te verwijderen zijn.

Hints

  • Het is aangeraden om de teek in een pot na het verwijderen in het geval dat de insecten moet worden getest als drager van ziekten te houden. Dit is vooral belangrijk als u een griepachtige symptomen waarneemt na het verwijderen van de teek.