Hoe maak je een Tea Tree Oil Mondwater Make

Als u niet wilt dat de winkel koopt mondspoeling, dat alcohol bevat, kunt u uw eigen te maken, met tea tree olie. Tea tree olie is zacht anti-bacteriële en anti-schimmel ingrediënt van de natuur, dat is veilig genoeg om in je mond te stoppen, zolang je het goed hebt gemengd met water. U moet uw mond met een oplossing die niet meer dan 5 procent tea tree olie bevat spoelen en te voorkomen slikken.

Instructies

•  Spoel een gebruikte container die een deksel heeft, met warm water en was het uit met een druppel afwasmiddel. Droog de houder en de deksel met een papieren handdoek. De container u uw zelfgemaakte tea tree olie mondspoeling in moet zo schoon mogelijk zijn.

•  Giet 3 kopjes water in een kookpot en verwarm het tot de kook met een deksel. Kook het water gedurende 10 minuten om het water te steriliseren. Deel van het water zal verdampen, dat is waarom je meer water nodig hebt dan je eigenlijk nodig hebt voor de mondspoeling recept. Verwijder het water van het vuur en wacht 30 minuten tot deze is afgekoeld of het te controleren met een thermometer.

•  Giet een 2 kopjes warm, gekookt water in de schone container. Voeg 8 druppels tea tree olie aan het water, 1 theel. mirre tinctuur en zes druppels pepermuntolie om een ​​aangename smaak en geur toe te voegen. U kunt ook de mirre tinctuur overslaan als u geen kunt krijgen, en je kunt een aantal 1/2 theelepel toevoegen. stevia poeder om de mondspoeling zoeten.

•  Doe de deksel stevig op de container en schud om de ingrediënten te mengen. Doe het mengsel in de koelkast om het vers te houden. Het mengsel zal vers blijven gedurende twee weken, maar in deze tijd moet je in staat om het te gebruiken op als je je mond elke dag met het spoelen.