Hoe maak je een Tandarts voor kunstgebitten zoeken

Het vinden van een tandarts voor een kunstgebit is makkelijker dan je zou denken. Hoewel deze gespecialiseerde tandartsen genoemd tandprothetici uw kunstgebit kan maken, een recente TheWealthyDentist.com overzicht van de algemene tandartsen is gebleken dat meer dan 90 procent van de algemene tandartsen maken kunstgebit hun patiënten 'in-house, in plaats van te verwijzen naar een gespecialiseerde tandarts. Veel algemene tandartsen beweren om betere service te leveren aan hun patiënten als gevolg van in-house services en speciale staf gewijd aan een kunstgebit.

Instructies

•  Neem contact op met vrienden, collega's, buren en familieleden over hoe zij vonden een lokale algemene tandarts of een lokale tandprotheticus. Zoek lokale gemeenschap middelen, zoals plaatselijke kerken of synagogen (zorgverstrekkers zoals tandartsen regelmatig adverteren in de kerk bulletins of nieuwsbrieven). Lokale klinieken gerund door de Amerikaanse Health Resources and Services Administration bieden ook tandheelkundige diensten.

•  Zoeken naar een algemeen tandarts of een tandprotheticus met behulp van online bronnen zoals de ADA's Vind een Tandarts search tool. U vindt hier ook lokale tandartsen die gebitten te maken door te zoeken uw staat tandheelkundige samenleving voor algemene tandartsen of tandprothetici in uw omgeving.

•  Bel uw tandartsverzekering provider, en vraag om een lijst van lokale tandartsen die zich in het netwerk van uw verzekering provider. U kunt ook bellen met uw medische verzekering provider. Als de prothese nodig zijn voor een medische reden (zoals traumatisch letsel aan de mond of plotselinge verlies van tanden als gevolg van een ongeval), af en toe, uw zorgverzekeraar kunt u verwijzen naar een tandarts voor een kunstgebit. Contactgegevens voor uw leveranciers is beschikbaar op uw verzekering kaart of op de website van uw provider.