Hoe maak je een scooter voor een bejaarde Kies

Hoe maak je een scooter voor een bejaarde Kies

Als een persoon ouder wordt, krijgen rond kan een uitdaging zijn. Maar, scooters zijn het maken van het leven van ouderen leuker door hen de mogelijkheid om bij te blijven met de mensen om hen heen. In deze snelle wereld, kan een scooter een groot verschil met iemand die voelt dat ze niet kunnen deelnemen aan activiteiten die de mobiliteit nodig maken. Of het nu een reis naar het park, of gewoon het manoeuvreren van kamer naar kamer, scooters creëren een gevoel van vrijheid en comfort voor mensen met beperkte mobiliteit.

Instructies

•  Denk aan de behoeften van de oudere persoon die gebruik zullen maken van de scooter. Het type scooter aan te schaffen zal afhangen van hoe het zal worden gebruikt. Terwijl sommige ouderen zullen zijn met behulp van de scooter uitsluitend binnenshuis om rond te krijgen, zullen anderen vinden het een geweldige manier om in de stad te krijgen, ook.

•  Beoordeel de financiën van de oudere persoon. Sommige scooter bedrijven zal werken met Medicare ontvangers om de kosten in verband met de aanschaf van een scooter te verlagen. Voor degenen die niet Medicare voordelen ontvangt, kan een particuliere verzekering verlichten een deel van de last. Voor zelf betalen individuen, rond te shoppen voor de beste prijs zal een noodzaak zijn.

•  Meet de gebieden van het huis dat de scooter gebruik door de bejaarde persoon zal vereisen. De scooter zal moeten passen door deuropeningen en manoeuvreren in hallen, evenals, rondom meubels. Juiste meten van deze locaties zal helpen om een ​​model dat voldoende worden gehouden.

•  Controleer de remmen, versnelling en snelheid controlesystemen met betrekking tot de scooter van belang. Terwijl de controles voor veel senioren scooters liggen direct aan het stuur, anderen hebben controles in de voet gebied en op de armleuningen. Het is ook een goed idee om de verwachte levensduur van de batterij van het apparaat te controleren, en hoe vaak het zal moeten worden gebracht.

•  Kies een scooter die is vervaardigd door een gerenommeerd bedrijf met een betrouwbare garantie. Ouderen klanten hebben gewoonlijk een beperkte mobiliteit en kunnen niet in staat om een ​​scooter heen en weer naar een winkel brengen voor reparaties. Gerenommeerde dealers bieden in huis reparatie diensten die zijn meestal zorgeloos voor het eerste jaar, het redden van de bejaarde persoon geld en hoofdpijn.

Hints

  • Neem contact op met de opstalverzekering drager van de bejaarde persoon om te bepalen of de scooter zal worden verzekerd voor diefstal of aansprakelijkheid. Onbeheerd scooters zijn bekend om te worden gestolen, en ongevallen periodiek gebeuren als gevolg van onervaren bestuurders.