Hoe maak je een rouwende echtgenoot Ondersteuning

Het overwinnen van verdriet is moeilijk. Rouwende vaak optreedt als gevolg van het verliezen van een geliefde. De meeste nabestaanden beschrijven dit als een periode waarin het leven lijkt bijna te stoppen, maar de rest blijft gaan. Sporadische uitbarstingen van emotie en sociale terugtrekking zijn vaak uitingen van verdriet. Verdriet kan ook besmettelijk zijn, omdat het niet alleen van invloed op de persoon die in de rouw, maar ook mensen in uw omgeving. Ondersteunen van een rouwende echtgenoot kan frustrerend zijn, omdat je niet kan repareren of wissen van het verlies. Maar je kunt gezonde morele steun en hulp te bieden.

Instructies

•  Begrijp dat iedereen anders verdriet. Of ze besteden een buitensporige hoeveelheid tijd huilen of ze uiten frustratie en woede, deze reacties zijn een deel van de rouwende. Identificeer de tekenen van rouw, en dit zal werken via het proces gemakkelijker.

•  Vermijd het onderzoek van de rouwende echtgenoot of te wijzen op bepaalde aspecten van haar gedrag dat ongepast lijkt. Bepaalde uitingen van frustratie of woede hebben waarschijnlijk niets te maken met de staat van je relatie. Het is slechts een weergave van verdriet.

•  Kies je woorden zorgvuldig. Vermijd te veel vragen met betrekking tot de persoon die wordt bedroefd voorbij. In de meeste gevallen, bespreken de situatie kan zeer moeilijk voor een lange tijd. Express uw zorg zonder het betrekken van een spervuur ​​van vragen.

•  Geef de rouwende echtgenoot ruimte als hij lijdt aan sociale terugtrekking als gevolg van zijn verdriet. Hij kan stilgelegd tijdelijk als het gaat om de uitoefening van de normale activiteiten. Seksuele activiteit, of misschien zelfs de openbare vertoning van affectie in totaal, hebben mogelijk een all-time low in de relatie. Wees respectvol en ondersteunend. Het is slechts een tijdelijke toestand voor je relatie.

•  Ondersteuning bieden in meerdere manieren om het leven van uw echtgenoot een beetje makkelijker te maken. Neem het op bepaalde taken die je normaal niet zou doen; dit is een uitstekende manier om wat van stress van uw echtgenoot te verlichten. Dagelijkse aspecten van het leven, zoals het werken, het beheer van de financiën, koken, schoonmaken en het opvoeden van kinderen zijn van nature uitdagend zonder verdriet wordt ervaren op hetzelfde moment.

•  Wees geduldig met uw echtgenoot in deze moeilijke tijd. Verdriet kan overal vanaf 3 maanden duren tot een jaar. Hoewel deze periode lijkt een zeer lange tijd voor u, kan het verlies lijkt gisteren voor uw echtgenoot. Met geduld en steun, zal het leven geleidelijk gemakkelijker voor u en uw echtgenoot te worden.

Hints

  • Lezen over de ervaringen van andere mensen met verdriet kan geven u veel inzicht in de verschillende uitingen van verdriet en hoe mensen reageren op een verlies. Overweeg het verkennen van sites als LegacyConnect, waar degenen die rouwen of verdriet hebben ervaren komen samen om te discussiëren en te overwinnen hun strijd.
  • Hoe u deze situatie om te gaan is erg belangrijk. De mate van aandacht voor de gevoelens van uw echtgenoot kan maken of breken je relatie. Huwelijk ondersteuning tijdens de tijd van verdriet is eigenlijk een uitbreiding van de gelofte die je nam toen je getrouwd: ". Voor beter of slechter" Zet je beste beentje voor en alles komt goed.