Hoe maak je een positieve houding hebben Every Day

Hoe maak je een positieve houding hebben Every Day

Het handhaven van een positieve houding is een manier om de gevolgen van stress te verlichten op onze emotionele en fysieke welzijn. Chronische stress kan een negatieve invloed op je gezondheid, relaties en de kwaliteit van leven hebben. Hoewel het onwaarschijnlijk is zul je in staat om een ​​constante positieve houding te behouden, is het mogelijk om positief en optimistisch praktisch elke dag met motivatie en training voelen.

Instructies

•  Smile vaak de hele dag. Praktijk glimlachen terwijl u werkt aan uw bureau, uit te werken of rijden. Hoewel de glimlach op het eerste kan zich gedwongen voelen, is het meestal voelt natuurlijker met de praktijk. Lacht ook de neiging om anderen te laten lachen in ruil. Lachen als je je koffie bestelt of een storting maken bank en u zult waarschijnlijk een glimlach voor terug, die uw inspanningen versterkt ontvangen.

•  dagelijkse Lach. Kijken naar een grappige film of een boek geschreven door een komiek te lezen. Bezoek met een vriend of familielid die maakt je aan het lachen. Vertel uw collega een grap. Als je niet weet dat veel grappen, zoeken naar een website die u elke dag sturen een nieuwe grap via e-mail of tekst. Vind de humor in dagelijkse gebeurtenissen, zoals het realiseren van je op verkeerde sokken of dat je vergeten bent om de tag te nemen van je shirt.

•  Lees dagelijks affirmaties. Houd ze naast je bed of in de buurt van uw tandenborstel, zodat u ze kunt lezen voordat u uw dag te beginnen, en neem ze mee tijdens de dag voor als je voelt negativiteit gebouw. Je kan een boek of agenda van het dagelijks affirmaties te kopen, of je kan je eigen positieve statements te schrijven in een notebook of op sticky notes.

•  Luister naar je innerlijke dialoog. Schrijf de negatieve gedachten die je herinneren van de dag op een vel papier. Nemen uit een ander vel papier en schrijf de verklaringen op een positieve manier. Bijvoorbeeld, als je een negatieve verklaring schreef, zoals: "Mijn ouders bellen te veel en me gek," herschrijven als: "Mijn ouders bellen zo vaak omdat ze van me houdt." Oefen deze activiteit dagelijks tot u zich meer bewust van het negatieve denken. Dat zal je helpen vangen uw negatieve gedachten als ze zich voordoen gedurende de dag en te corrigeren.

•  Practice dankbaarheid. Rekening te houden met alles wat je hebt om dankbaar voor te zijn en bekijk het dagelijks. Gezondheid, werk, gezin, onderwijs, speciale talenten en vrienden zijn activa die u zou kunnen noemen. Waardeer wat je hebt. Bijvoorbeeld, als u dat wenst u een groter huis hadden, wees dankbaar je hebt een veilige, schone plek om te wonen. Als een buurman brengt u een pot soep als je ziek bent, waardeer het gebaar, zelfs als het smaakt verschrikkelijk.