Hoe maak je een ontspannen dag at Home

Hoe maak je een ontspannen dag at Home

Het hebben van een ontspannende dag in huis is eenvoudig met een beetje voorbereiding de avond voor. Als er rommel rond dat je dwars zit, snel zet het weg. Zelfs een paar minuten van het opruimen kan uw huis bezoeken de manier waarop u het wilt, zodat u de volgende dag te ontspannen zonder het gevoel in de verleiding om huishoudelijk werk te doen. Naar bed gaan om een ​​redelijke tijd de avond tevoren, zodat je niet wakker gevoel oververmoeid.

Instructies

•  Sleep in de ochtend tot u klaar bent om op natuurlijke wijze wakker te worden. Niet zet je wekker, en niet te lang slapen ook niet, aangezien dit je slaperig voor de dag kon maken. Wanneer u voor het eerst wakker wordt, probeer je ogen open te houden, zodat u kunt gewoon ontspannen in bed en sta binnen een paar minuten.

•  Begin de dag met een kop van goede kwaliteit koffie of thee, ontbijt en uw favoriete ochtend activiteit, zoals het lezen van de krant of het controleren van e-mail. Maak er een beetje meer speciaal door het hebben van een ontbijt op uw goede china of het eten buiten op een warme zomerochtend.

•  Doe wat lichte activiteit na het ontbijt, zoals yoga. Als u een DVD te volgen, doen dat, of gewoon op een aantal zachte muziek en doen wat yoga houdingen je kunt onthouden. Zorg ervoor dat u langzaam en volledig te ademen tijdens je sessie. End met lijk vormen, waarin je lag op de grond met je handen langs je lichaam en gewoon ontspannen en adem voor een paar minuten.

•  Kies uw favoriete gerechten voor lunch en diner. Als je het gevoel hebt veel stress de laatste tijd, dan kunt u zeker ook troost-eten zoals pasta of chocolade, maar ook proberen om te genieten van uw favoriete fruit of salade, zodat je verfrist en niet te zwaar voelen. Een glas wijn bij het eten kan je helpen te ontspannen in de avond.

•  U kunt ontspannen op een manier die voor jou goed voelt in de middag en avond. Breng de dag door te lezen, het doen van wat licht tuinieren of wat u maar wilt. Speel je favoriete muziek. Een dutje in de namiddag als je moe voelt, maar houd het op minder dan 20 minuten dus het zal niet interfereren met uw slaap de volgende nacht. Hebben een bad in de avond om uw dag, compleet met kaarsen en geurende oliën of badschuim.