Hoe maak je een MD die ook een holistisch therapeut zoeken?

Holistische gezondheidszorg huisartsen niet hoeft te zijn artsen, maar ze kunnen worden. Volgens de Amerikaanse Raad van Integrative holistische geneeskunde (ABIHM) bijna 50 procent van de Amerikanen regelmatig gebruik een soort van alternatieve geneeswijzen, waaronder acupunctuur. Holistische gezondheidszorg artsen oefenen in de meeste specialiteiten van de geneeskunde zoals kindergeneeskunde, psychiatrie en familie praktijk. Hoewel artsen hebben geoefend op deze manier voor vele jaren, de ABIHM had zijn eerste bestuur certificatie-examen in 2000, noemde ontvangers arts-genezers.

Instructies

Hoe maak je een MD die ook een holistische Practioner vinden

•  Leer zelf over de verschillende modaliteiten van alternatieve zorg te onderscheiden die het best past bij uw behoeften. De Amerikaanse Raad van Integrative holistische geneeskunde vereist dat de beoefenaars "aanpak van de patiënt als individu, levend in een leven-systeem, dat de gevolgen van hun heide, met het besef dat je een deel van dat systeem," volgens zijn website. Daarnaast beoefenaars behandelen geest, lichaam en geest van de patiënt.

•  Gebruik het internet om een lijst van holistische genezers die ook artsen krijgen. De ABIHM certificeert zowel MD's en DO's voor deze specialiteit. De website van de ABIHM's kan een zoektocht naar lid artsen op naam, provincie, postcode en specialiteiten. Een willekeurige zoekopdracht van beoefenaars in Pennsylvania opgedoken 42 artsen met praktijken in alles van chelatietherapie om gewicht reductie tot artritis.

•  Zoeken naar een arts door de American Holistic Medical Association. Niet alle artsen in hun database zijn artsen, dus zorg ervoor om te zoeken naar MD of DO achter de naam van de arts. Een willekeurige zoekopdracht van beoefenaars in Pennsylvania toonde 12 specialisten en op één na alle waren MD's of DOS.

•  Vraag naar de aanbevelingen van laboratoria die gespecialiseerd zijn in alternatieve testen diensten, zoals micronutriënten testen. U kunt ook de aanbevelingen van groepen zoals de La Leche League of uw chiropractor.

Hints

  • Interview de artsen als je eenmaal een paar hebt geïdentificeerd in uw omgeving. Sinds holistische praktijk rekenen op een goede persoonlijke relatie met de patiënten is het belangrijk dat u en de arts compatibel zijn.