Hoe maak je een liter water met citroen drinken per dag

Hoe maak je een liter water met citroen drinken per dag

Het drinken van water is belangrijk voor een goede gezondheid. Het ondersteunt functies zoals het smeren van gewrichten, het helen van de spieren en het helpen bij de spijsvertering. Je moet tussen de zes en acht kopjes water per dag, of meer als je erg actief, omdat actieve mensen meer water dan sedentaire mensen doen verliezen. Volgens het National Institute of Health, de meest gezonde manier om uw vochtinname eis te bereiken is door het drinken van gewoon water. De overgang van andere dranken kan hard zijn, maar, zeker als je hebt besteed jaar nippen zoet of koolzuurhoudende dranken.

Instructies

•  Snij een verse citroen in de helft, halverwege tussen de noppen aan beide uiteinden. Doorgaan snijden elke citroen stuk in de helft verticaal totdat de stukken zijn klein genoeg om door de hals van uw fles water. Bewaar de citroen stukjes in een zip-afdichting plastic zak om hun vochtigheid te behouden. Als u zult op de weg gedurende de dag, pak een aantal citroen stukjes om mee te nemen. Leg ze in een geïsoleerde lunchbox of lunch tas samen met een cold pack om ze vers te houden.

•  Verdeel 1 liter water tussen twee halve liter flessen water. Kleinere flessen u helpen bijhouden van uw inname van water, maar elimineren het ongemak van het hebben van een 1-liter fles de hele dag te dragen. Koel een fles en neem de andere een met jou, als je zal gaan werken of als u zal worden van het huis voor een goed deel van de dag.

•  Plaats één van de citroen stukken in de gekoelde fles water een paar uur voor het drinken van het en schud het periodiek. De extra tijd kan de citroenpulp te verzachten en te verspreiden in het water.

•  Vul uw waterflessen halverwege en 's nachts bevriezen ze. Verwijder het water flessen uit de vriezer in de ochtend en vul de resterende ruimte in de flessen met leidingwater of gefilterd water voor het toevoegen van een citroen stukje aan elkaar. Een ijs basis in je fles zorgt ervoor dat uw water koud en aantrekkelijk gedurende de dag.

•  Gebruik een routine taak als een herinnering om te drinken gedurende de dag. Bijvoorbeeld, neem een ​​paar slokken water elke keer je terug naar je bureau na het gebruik van het kopieerapparaat of faxapparaat op het werk. Bewaar uw fles water prominent zichtbaar op uw bureau als een visuele herinnering.

•  Vervang de citroen stuk in het water meerdere keren per dag. Het houden van uw water smaakvol en pittig zal je aanmoedigen om te blijven drinken.

Hints

  • Bewaar uw water in brede mond plastic flessen, zodat u gemakkelijk kunt vervangen de citroen wig en voeg meer water, indien nodig.
  • Houd uw water fris door het navullen van elke fles aan het begin of het einde van elke dag.