Hoe maak je een Lift overgang van een rolstoel naar een Van Seat

Hoe maak je een Lift overgang van een rolstoel naar een Van Seat

Het overzetten van een rolstoel in de stoel van een voertuig is een taak die een goede setup voor de rolstoelgebruiker vereist. Juiste tiltechnieken en positionering van het lichaam zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de gebruiker zich veilig kan overbrengen over de kloof. Van transfers zijn over het algemeen hoger dan die van auto's, die extra overwegingen.

Instructies

•  Open het busje deur helemaal.

•  Plaats de rolstoel enigszins diagonale hoek met de voorwielen aan de ene zijde raken de zijkant van de auto. Dit zorgt ervoor dat de rolstoelgebruiker niet zal worden overdragen over het grote achterwiel van de stoel. Zet de rem op de wielen van de rolstoel.

•  Verplaats jezelf aan de voorkant van de rolstoel, zodat je in evenwicht op de rand. Als u van plan om een ​​transfer board gebruiken tijdens de overdracht, plaats deze onder je achterwerk, over de overdracht van het lichaam.

•  Plaats uw benen in de voetenruimte van de bestelwagen. Het kan nodig zijn om vast te houden aan de deur van de auto om uw evenwicht te bewaren als je dit doet.

•  Leg de hand die het dichtst bij de auto op de autostoel. Pak de auto deurkozijn met de andere hand. Voorovergebogen, zodat je achterkant wordt getrokken in de lucht, trek jezelf omhoog en op de autostoel, met behulp van deze arm om de macht. Als u gebruik maakt van een transfer board, kunt u deze beweging doen in etappes, rust op de overdracht bord in tussen liften.

Tips & Waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat je benen gebogen zijn als je ze te positioneren in de voetenruimte. Rechte benen kan een transfer te remmen, waardoor je weer helemaal opnieuw beginnen.
  • Wees voorzichtig bij het grijpen van de zijkant van het busje in de regen, natte oppervlakken kunnen ertoe leiden dat u uw grip te verliezen.